Dragen av Skoda Octavia

Octavia från Skoda Auto har visat sig vara en av den tjeckiska biltillverkaren mest framgångsrika modeller, med två miljoner kunder över hela världen. Den Octavia har fått betyget hög tillförlitlighet i Storbritannien, och kommer i kombi och versioner egendom. Nuvarande modeller av Octavia inkluderar Tour, Combi, RS, Greenline och Scout. Skoda Octavia är inte tillgänglig för amerikanska förare, men är tillgänglig i europeiska och asiatiska marknaderna. Motorer

Förare av Skoda Octavia har ett val av sex bensinmotorer, en multi-fuel-motorn, en LPG (gasol) motor och fyra dieselmotorer. Bland gasmotorer tillgängliga för Skoda Octavia är 1,2 TSI, 1,4 TSI och 1,8 TSI, och versioner diesel omfattar 1.9 TDI och 2.0 TDI med pump-jet insprutning. Den 1,4 TSI bensinmotor når en maximal hastighet av 203 km (126 miles) per timme och går från 0 till 100 km (62 miles) på 9.7 sekunder. De dieselmotorer kan komma med ett valfritt partikelfilter. Den diesel line innehåller också en 1,6 TDI med common-rail högtrycksinsprutning. Addera Chassis

Inom chassi Skoda Octavia är den McPherson framaxel, med lägre triangulära länkar för precision vid styrning hörn, och en modern multi-link bakaxel som konstruerats för att erbjuda stabilitet och föraren lyhördhet i extrema situationer. Octavia har direkta rack-and-pinion styrning med elektromekaniska servostyrningen.
Mekanisk eller automatiska växellådor

Beroende på vilken typ av motor du har i ditt Skoda Octavia, kommer din mekanisk eller automatisk växellåda varierar också: mekaniska växellådor kan vara antingen femväxlad för motormodeller 1.4 MPI, 1.6 MPI, 1.6 TDI och 1.9 TDI, eller sexväxlad för the1.2 TSI, 1,4 TSI, 1,8 TSI och 2.0 TDI-motorer. Den automatiska växellådor kommer i sex-växlad och sexväxlade dubbel-koppling, med ytterligare ett alternativ för en sju-växlad automatisk dubbel koppling växellåda för 1.2, 1.4 och 1.8 TSI-motorer.
Neptune Wheels

Skoda Octavia RS-modeller sport 18-tums lättmetallfälgar Neptune hjul för sina 195/65 R15 däck. Den Greenline modell av Skoda Octavia har 15-tums Pyxis lättmetallfälgar med däck som har lågt rullmotstånd för minskad bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.
Styling & Detaljer

Ytterligare funktioner på Skoda Octavia inkluderar LED-lampor diod dag ovanför dimljusen i RS-modellen, xenonljus, tonade rutor, en aerodynamisk spoiler på femte dörren, dubbelt avgassystem, ädla stål täcker pedal, lädersäten, en Swing bilradio med CD och MP3-spelare samt dubbla zons luftkonditionering med omkopplare för uppvärmd fram sittplatser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100170.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.