Hur Jämför GM Crate Engines

Jämföra och välja en General Motors låda motor beror till stor del på en köparens smak i motorer och vilken typ av bil motorn viljestyrka . Bilar återställas till fabriken specifikationer , högpresterande fordon och lastbilar pickup har alla olika krav . Bästa passform

GM små - och big block låda motorer finns att byta motorer i Chevys , Buicks , Pontiacs , Oldsmobiles , Cadillacs , Hummer , Saturns och GMC lastbilar . Den grundläggande principen i låda motor shopping är att ersätta motorn med en avsedd för specifika modeller .
Jämförelser

Crate motor köpare återställa en 1969 Chevy till de ursprungliga specifikationerna bör avgöra vilken motor som ursprungligen kom med modellen . Om motorn var en 290 - hästkrafter , 350 - kubik - tums , V - 8 , det finns ingen anledning att handla ytterligare . Om konservator vill 350 , men en ökning i hästkrafter , då otaliga hästkrafter alternativ finns tillgängliga . En 400 - hästkrafter version kan komma med kosmetiska handen som en kromad oljetråg och krom timing och täcker ventil , enligt motorfabrik . Det är inte längre lager , men det är fortfarande en 350 snyggt klädd med exceptionell kraft .
Common Sense

Jämföra GM motorer är ofta mindre om motorn och mer om överföringen . Ägarna bör säkerställa överföringen kan hantera stress i en större motor . En THM350 automatisk är inte utrustade för att hantera en 454 . Överföringen måste bytas eller ägaren bör installera en mindre motor .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/100111.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.