Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Mustang Klubbar i Las Vegas

För mer än fyra decennier, har Ford Mustang har en bil symbol för Amerika. Mustangen har erbjudit prisvärda högpresterande bilismen till generationer av förare. De öppna vägarna kring Las Vegas lockar många Mustang ägare och förare har ett antal klubbar att välja mellan i och runt staden. Klubbar hjälpa likasinnade entusiaster träffas för kryssningar, möten, utställningar och regelbundna möten. Vissa klubbar tillämpar en medlemsavgift medan andra är fria att gå. Mustang och Classic Ford Club

En hektisk social kalender erbjuds till medlemmar av Mustang och Classic Ford Club i Las Vegas. Klubben har två stora insamlingar för lokala välgörenhetsorganisationer varje år, och förare lyfter pengar för andra orsaker vid mindre evenemang, liksom. Mustangs ansluta andra Fords för en mängd olika få togethers såsom samlingar, parader och kryssningar. Ägare samlas för regelbundna månatliga möten på Mustang Sallys Diner, knutna till Ford återförsäljare Ford Country, i dalen Automall. Årliga medlemsavgiften är noterat på $ 25 för individer och $ 32 för familjemedlemskap, som av 2010. Medlemmar kan gå online eller skriva ut en ansökan från klubbens hemsida och skicka det med betalningen. Klubben ger ut ett månatligt nyhetsbrev.
Southern Nevada Mustang Association

Entusiaster från hela Las Vegas Valley Drive bilar till möten i södra Nevada Mustang Association. Varje Mustang ägare är välkomna att sammankomster varannan lördag från 3 pm på In-N-Out Burger på West Sahara Avenue i Las Vegas. Klubben välkomnar Mustangs i alla förhållanden, från väl använda maskiner upp för att visa standard. Folk kan gå genom att plocka upp en medlemsansökan på en klubb träffas och lämnar tillbaka det färdigt till en klubb tjänsteman. Föreningen uppmuntrar en familjär atmosfär och upprätthåller detta med en uppsättning regler än främjar respektfullt beteende. Medlemmarna måste närvara vid minst ett möte varannan månad. Föreningen deltar kryssningar, shower och evenemang välgörenhet utöver sina ordinarie möten. Mer än 1000 personer har anmält sig till föreningens webbforum, som av 2010.
Silver State Stangs

Silver State Stangs lockar Mustang ägare från hela Nevada. Medlemmar från Las Vegas gå upp med andra förare från Reno och andra distrikt för att köra sina bilar till händelser i angränsande stater som Kalifornien och Arizona. Två gånger i månaden klubbmöten hålls på Barley Casino och Brewing Company i Henderson. Club medlemskap är gratis. Ledamöterna förväntas delta i några evenemang och visa en klubb klistermärke på sin Mustang. Förare kan äga en Mustang oavsett ålder eller tillstånd. Addera Nevada Shelby American Auto Club

Carroll Shelby namn har förknippats med Ford Mustangs i årtionden. Varianter av högpresterande Shelby Mustang har producerats sedan 1960-talet. Medlemmar i Nevada Shelby American Auto Club hylla Shelbys Mustanger och hans andra skapelser som Shelby Cobra. Medlemskap är öppet för entusiaster över Nevada. Kontakta klubbens representant Jim Elsmore genom en ansökningsblankett på gruppens hemsida. Klubbmedlemmarna ta sina bilar till evenemang såsom bankörning. Entusiaster ger en lista med rekommendationer för delar och tjänsteleverantörer på klubbens hemsida.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98679.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.