Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Auto Klubbar i North Carolina

Bil klubbar är populära med auto entusiaster. Dessa klubbar består av personer som brinner för sin bil eller bilar och vill dela denna passion med andra. Klubbarna kan vara specifika för vissa typer av bilar, såsom Mustangs eller Corvetter, eller allomfattande. North Carolina är fylld med bilpooler, ett stort antal av dessa är inriktade på klassiska bilar. Information om mötestider och avgifter är som i februari 2010. Carolina Regional Mustang Club

Carolina Regional Mustang Club är en Mustang Club of America-chartrade Mustang Car Club, grundades 1978. Klubben är öppen för klassiska och moderna Mustang ägare. Regelbundna händelser för medlemmar inkluderar bilshows, kryssningar och familjeaktiviteter. Klubben sammanträder varje månad på den första tisdagen. Medlemmarna har också tillgång till Performance Driving School, en skola för att lära säkrare körning och bättre bil kontroll.

Carolina Regional Mustang ClubCharlotte, NC (704) 651-5166 Ponytales.org
First Flight Cruisers

First Flight Cruisers tar sitt namn från det faktum att Kitty Hawk var platsen för det berömda första flygning bröderna Wright. Denna klubb är öppen för alla märken och modeller av bilar. Gruppen har möten varje månad på den fjärde tisdagen i varje månad, förutom en vecka kryssning som är öppen för icke-medlemmar också. En enda persons medlemskap kostar 35 kronor per år, plus $ 10 för varje extra familjemedlem som du lägger till ditt medlemskap. Ett rabatterat pris på $ 10 är tillgängliga för studenter.

First Flight CruisersPO Box 3039Kitty Hawk, NC 27949Firstflightcruisers.com
Södra Corvette Club

Grundades 1974, är den södra Corvette Club en bil klubb med medlemskap öppet för Corvette ägare. Möten hålls den tredje tisdagen i varje månad i Concord. Förutom månatliga möten, klubbmedlemmar organiserar också sociala utflykter såsom sommarcookouts och rider för medlemmar och deras familjer. Årliga resor till olika bil-relaterade festivaler planeras också. Årlig avgift för klubben är $ 60.

Södra Corvette Club6840 N. Turner DriveKannapolis, NC 28081Southerncorvetteclub.com
Tobacco Road Cruisers

Tobacco Road Cruisers grundades 1997 och består av klassiska bilar och heta entusiaster rod. Klubben, förutom att umgås och går på kryssningar, använder sin tid att stödja samhället genom välgörenhet fungerar som en ideell organisation. Månatliga möten för Cruisers Tobacco Road hålls den första lördagen i varje månad, andra mindre formella evenemang anordnas under hela månaden samt

Tobacco Road CruisersPO Box 7582Jacksonville, NC 28540 (910) 353-1938 Tobaccoroadcruisers.com. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98654.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.