Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man går med en Volkswagen Car Club

Äger du en Volkswagen och du är stolt över det? Om så är fallet, är en Volkswagen bil klubb för dig. Gå med i en klubb för VW ägare kommer att erbjuda dig förmåner såsom rabatter på varor, och ger dig möjlighet att träffa andra VW entusiaster. Men om du inte är säker på hur eller var man kan hitta dessa klubbar, bara följa ett av förslagen nedan. Instruktioner
1

Gå med i officiella Volkswagen klubben. VW Club är en exklusiv klubb för Volkswagen ägare och den enda klubben som faktiskt samröre med Volkswagen. Du kan inte anmäla dig via Internet, så ring 1-800 DRIVE VW om du är intresserad av att gå med.
2

Anmäl dig för att bli en medlem av Volkswagen Club of America, en online-organisation VW ägare (se Resources nedan). Följ bara länken för att registrera dig på hemsidan och du kommer omedelbart att vara en del av en VW gemenskap.
3

Överväg att gå Vintage Volkswagen Club of America om du äger en vintage VW modell eller helt enkelt ha en förståelse för dem. Även primära medlemmar består av de som äger luftkylda Volkswagens är någon välkommen att delta. Klicka bara på "medlemskap" länken på vänster sida av sidan. En Volkswagen klubb som tjänar din stad
4

Look. Eftersom dessa klubbar är specifika för ett visst område, har de fördelen av att kunna möta upp tillsammans beror på närhet. Så, skulle gå med en av dessa klubbar låter dig att faktiskt delta i möten och träffa andra VW ägare och entusiaster.
5

Hitta en VW klubb för ditt tillstånd eller allmänna region om du bor i en liten stad eller vill bara gå utanför dina stadens gränser för att hitta andra Volkswagen älskare. Veta andra VW-entusiaster i ditt område kan vara till hjälp om du letar efter en viss VW modell eller delvis, eller om du bara vill hitta andra i ditt område som älskar VWs så mycket som du gör.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98638.html

Previous:
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.