Svenska Bil >> bilentusiaster >> Bil Klubbar >> Content

Hur man går med en Mercedes Car Club

Mercedes-Benz, elegant och konstruerad till perfektion, levererar bilar som lever upp till de förväntningar som även de mest kräsna ägare. Mercedes-Benz 'fordon har inspirerat bil klubbar runt om i världen. Gå med i en Mercedes bil klubb och du kommer att förena sig med "Benz" älskare från hela världen och samtidigt träffa andra Mercedes entusiaster i din egen stad. Att hitta Mercedes Car Club som är rätt för dig har aldrig varit enklare. Instruktioner
1

Undersök Mercedes Car Club återförsäljaren har att erbjuda. Återförsäljare erbjuder nya ägare medlemskap i AMG Lounge, ett online-forum för Mercedes AMG ägare och ägarna Online klubben, en online-resurs för Mercedes ägare. Namn och chassinumret är skyldiga att registrera sig.
2

Gå officiell "Mercedes-Benz Club of America." Din medlemsavgift kommer att registrera dig i det nationella Mercedes-Benz klubben och en lokalavdelning där du kan träffa andra Mercedes entusiaster.
3

Surfa på Internet för Mercedes klubbar och forum. Online-registrering krävs vanligtvis och avgift strukturer beroende på webbplatsen du är intresserad av att gå med.
4

Besök lokala "Classic Car" klubbar. Mercedes har sålt bilar i över 100 år, så en hel del klassisk bil entusiaster är Mercedes entusiaster.
5

Besök en lokal bilutställning och fråga om lokala Mercedes bil klubbar. Utställarna får inte vara från din gemenskap, men de kan hänvisa dig till organisationen värd bilen visar eller klubbmedlemmarna i not i ditt samhälle.
6

Be din mekaniker för klubbens värvningar, särskilt om du är intresserade av den tekniska sidan av bilar. En Mercedes mekaniker kan vara den bästa källan för att guida dig till Mercedes klubb som bäst passar dina behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-clubs/98632.html

Previous: No
Next:

Bil Klubbar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.