Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man beräknar leasingkostnader

Om du är i marknaden för en ny bil, kan du överväga att hyra istället för att köpa. Några av fördelarna med att hyra en bil inkluderar en lägre handpenning, lägre månatliga betalningar, mindre skatter, färre räkningar underhåll och förmågan att köra en ny bil samtidigt vistas inom din budget. Innan du börjar leta, är det en bra idé att veta hur mycket du har råd. Sedan, med vissa grundläggande matematik, kan du bestämma hyreskostnaderna för ett specifikt fordon. Instruktioner
1

reda på tillverkarens pris av fordon som du är intresserad av att besöka tillverkarens webbplats eller andra bil webbplatser värde. Subtrahera din handpenning eller inbyte belopp från klistermärke pris. Detta belopp är din nettokostnad.
2

Kontakta återförsäljaren för att få reda på räntan, som kallas pengar faktor, liksom den kvarstående procentsats. Multiplicera den återstående andelen av MSRP att få din resterande beloppet.
3

Subtrahera resterande beloppet från nettokostnaden. Dividera skillnaden med antalet månader i hyresavtalet. Till exempel, om den återstående procentsatsen multiplicerad med MSRP är 15.000 och MSRP är $ 20.000, skulle skillnaden vara 5.000. Därför skulle du dela 5.000 med längden i månader i hyresavtalet. Detta belopp är den månatliga avskrivningar avgiften.
4

Bestäm finans avgiften genom att lägga till prislappen och resterande belopp. Multiplicera summan av räntan. Detta kommer att vara den månatliga finansiering avgift.
5

Lägg den månatliga avskrivningar avgiften och den månatliga finansiering avgift för att beräkna din månatliga hyreskostnaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89738.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.