Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Hur man kan öka hästkrafter med turbo

turboladdare är tillgängliga för de flesta alla fordon och kan erbjuda ett utmärkt sätt att få mer hästkrafter . Turboaggregat komprimera luft som kommer in i motorn tillåta mer luft att komma in och därmed öka bränsle och hästkrafter . Turboladdare tillåter motorn att producera mer kraft förbättra den totala motorns verkningsgrad . Instruktioner
1

Anteckna all information om ditt fordon , inklusive märke, modell , år , motortyp, storlek och andra modifieringar som kanske redan har gjorts .
2 < p > Bestäm hur mycket hästkrafter du funderar på att lägga till och turboaggregat som ger denna nivå av makt . Några av de mer välkända turboladdare tillverkare är Squires , Borg Warner och Holset .
3

Kontakta lokala bildelar och anpassade fordonsindustrin butiker för prissättning på båda delarna och installation . Jämför dessa citat för att en del kostnader på nätet direkt från tillverkarna , plus kostnaden för sjöfarten . Också jämföra garantier och policy avkastning tillgängliga .
4

Tänk på kostnaden för installationen , om du inte är kunnig inom detta område . Denna installation är oftast gjort av en anpassad eller avgaser butik . Se till att butiken har erfarenhet med turboladdare och din bil . Få en garanti för deras arbete under en tid efter att arbetet är färdigt , för att säkerställa en resolution om det finns problem efter installationen .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89734.html

Previous:
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.