Svenska Bil >> Att köpa en bil >> Lease Buyout >> Content

Så här avslutar din bil Lease

Man skulle hoppas att du har genomfört ditt hyresavtal till sin fulla sikt. "Förtida uppsägning" är så ful fras. I båda fallen, här är några alternativ för dig. Saker du behöver Review, en kopia av hyresavtalet
Lån
Visa fler instruktioner
1

läsa ditt hyresavtal noggrant. Det kommer att berätta exakt vad du kommer att få betala när din hyresavtalet upphör. Get
2

bilen detalj. Att ta in en ren bil som ser väl omhändertagna kommer att minska sannolikheten för upprörande slitage-och-tår avgifter.
3

tillbaka bilen till generalagenten, betala din disposition, bär-och -tår och överskott avgifter mil, och gå därifrån.
4

köpa bilen för det belopp som anges i ditt hyresavtal (restvärdet) plus några extra kostnader och avgifter. Restvärdet är vanligtvis lägre än det verkliga värdet på bilen, så detta fungerar till din fördel.
5

förlänga hyresavtalet för samma månadskostnad eller teckna ett nytt hyresavtal för samma bil.

6

handel bilen in på en ny. Bilen kommer nästan alltid att vara värt mindre än vad du skulle behöva betala för att köpa den från leasingbolaget, though.
7

Räkna med att betala big time om du säger upp ditt avtal tidigt. Leasingbolaget bryr sig inte vad dina skäl är, att de bara vill ha sina pengar. Du kommer att få hit med straff och fortfarande skyldig leasingbolaget alla de återstående betalningarna. Fall inte i fällan att handla ditt hyresavtal tidigt för en annan bil
8

. Din inbyte kommer vara värt mindre än dess verkliga värde (som med alla handels-in) och de återstående betalningarna, straff och avgifter kommer att finansieras med ditt nya hyresavtalet. Inte smart.
9

ta ett lån, betala av lånet, och sälja bilen själv om du verkligen behöver för att få ut av det. Du kommer fortfarande att förlora pengar, men åtminstone kan du skydda din kreditvärdighet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/lease-buyout/89732.html

Previous: No
Next:

Lease Buyout

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.