Hur Avbryt en utökad garanti på en bil

När du hittar din perfekta bil, kan det verka som att beslutsprocessen är över. Men du måste fortfarande bestämma vad extramaterial eller funktioner du vill ha, vilken typ av försäkring du behöver och om du vill köpa en förlängd garanti. En utökad garanti kan tyckas bra idé då du köper din bil, men efter lite eftertanke, kanske du bestämmer dig för att du vill avbryta garantin. Du kan också hitta en bättre garanti och därför behöver avbryta den första garantin. Instruktioner
1

Läs över din förlängda garantin kontraktet noga. Kontraktet kommer att låta dig veta hur mycket du kan få tillbaka när garantin avbryts, beroende på hur många miles du har kört din bil och andra faktorer. Det kommer också att berätta om det finns några avgifter för att säga upp garantin.
2

Besök återförsäljare där du köpt din bil, och be att få tala med ekonomichefen eller den person som ansvarar för hanteringen av bil garantier. Du kanske vill ringa i förväg för att boka en tid med den här personen. Addera 3

Låt Finance Manager vet att du vill annullera din förlängda garantin. När du köper garantin, kan du avbryta det när som helst.
4

Läs om och underteckna dokumentet som Finance Manager ger dig. Detta dokument är en annullering formulär, och det kommer att förklara innehållet i din uppsägning, inklusive hur mycket pengar du får tillbaka.
5

Be om en kopia av detta formulär. Se till att kopian har din signatur på det och det datum du tecknade det. Du måste ha en kopia av avbokningen form i fall det finns några problem med ditt konto i framtiden som ett bevis på att du avbröt förlängd garanti på det datumet. Dubbel kontrollera att den inställda blanketten undertecknas och dateras.
6

Återkom med ekonomichefen varannan dag tills annulleringen formuläret skickas till rätt ställe.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80318.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.