Hur får man ett kontrakt för Ford ESP

Ford Extended Service Plan (ESP) är den förlängda garantin som erbjuds av Ford Motor Company till sina kunder. Om du köper en Ford fordon, är Ford ESP ett bra sätt att säkerställa att du inte kommer att drabbas av oväntade, astronomiskt dyra reparationer räkningar. Ford ESP erbjuds i flera planen nivåer, alla med anpassade varianter av tid och körsträcka så att du kan få ett kontrakt anpassad till dina behov. ESP kontrakt är inte bara för Ford fordon heller. Du kan köpa täckning för andra fordon än Ford så länge som din bil är fortfarande inne den ursprungliga fabriken basen garanti. Saker du behöver
fordon fortfarande under bas garanti
tillgång till lokala Ford återförsäljare
Visa fler instruktioner
1

Ta bilen till din lokala Ford-återförsäljare och fråga att tala med någon på ekonomiavdelningen. Finans personal hanterar försäljningen av Ford ESP kontrakt.
2

Berätta finans personen du är intresserad av att köpa en Ford ESP kontrakt för ditt fordon. Den finans personen behöver veta året, märke och modell av bilen, samt fordonets identifieringsnummer (VIN). Du kan hitta bilens VIN-nummer genom att öppna förardörren och efter att bygga klistermärken, en vit etikett på insidan av förardörren ram, eller ibland på bakkanten av själva dörren. VIN är en 17-siffrig alfanumerisk sekvens.
3

Informera finans person av många miles du kör varje år och hur länge du vill behålla bilen. Detta kommer att hjälpa dem att hjälpa dig att bestämma vad tid /körsträcka förhållandet bäst passar dina behov.
4

Har finans personen gå över tillgängliga täckningsnivåerna med dig. De bör ha pamfletter Du kan granska, beskriver huvudkomponenterna varje nivå täcker. ESP har Basecare, som i huvudsak omfattar drivlinan bara och Extracare, som omfattar alla objekt i Basecare plus utvalda objekt servicebutiker såsom luftkonditionering och vissa tillbehör makt. Den tredje standard ESP kontrakt är Premiumcare, som täcker allt i Extracare plus nästan allt annat på bilen som inte är trim eller underhåll objekt.
5

Har finans personen förklara kostnaderna förknippade med varje planera och tid /körsträcka förhållandet. Detta pris är också modifieras av avdragsgill nivå du väljer. Om du alltid ha din bil servas på denna återförsäljare, kan du välja ett försvinnande avdragsgill, vilket innebär att du betalar ingenting om dina reparationer utförs vid detta speciella återförsäljare. Som av 2009, de avdragsgilla nivåerna inkluderar $ 50, $ 100 och $ 200.
6

Be finans person att skapa din anpassade kontrakt och avgöra om du kommer att betala i förskott för kontraktet eller finansiera det. Underteckna kontraktet och filen ett exemplar hemma och placera en kopia i bilens handskfack för referens när reparationer görs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80314.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.