Hur Jämför begagnade bil garantier

Att köpa en begagnad bil är en svår uppgift. Det finns en hel del överväganden som måste tänkt på innan det slutliga köpet kan göras. En sådan aspekt är bilens garanti. Olika återförsäljare har olika garanti-paket, och det kan vara svårt att välja. Men med rätt forskning och korrekt verktyg du kan hitta den bästa garantin för dig. Instruktioner
1

Forskning olika typer av bilar. Se till att välja en som är pålitlig och har en god Kelly Blue Book betyg. Om människor har granskat bilmodell negativt så ska du nog välja en annan modell.
2

Forskning olika typer av bil garantier. Vanliga garantier omfattar garantin drivlina, stötfångare mot stötfångare garanti, och den grundläggande slitage garanti. Se till att du är bekant med vad varje typ av garanti täcker innan du börjar prata med återförsäljarna.
3

Ring handlare för att se vilken typ av garantier de erbjuder för den begagnade bil du vill köp. Ju äldre bilen, bör bättre garantin. Dock används bilhandlare försöker oftast att få ut av garantier för saker som är benägna att bryta. Många handlare kommer att försöka få dig att köpa onödiga garantier för din bil.
4

Fråga återförsäljarna de exakta specifikationerna för varje garanti. Täcker det tillverkarens defekter enbart, eller slitage av bilen? Ta reda på hur lång tid eller miles Garantin bra för. Vanligtvis är det antingen en viss tid eller en viss fråga av miles. Dock kan vissa återförsäljare erbjuder samma garanti för en längre tid.
5

Jämför de olika garanti förmåner mellan återförsäljarna. Vissa återförsäljare kan erbjuda sådana förmåner såsom vägassistans, eller hyra bil när din bil repareras. Detta är en av de viktigaste skillnaderna som finns mellan återförsäljarna. Var uppmärksam på villkoren för de förmåner. Vissa återförsäljare kan endast erbjuda dem under vissa förhållanden.
6

Undersök vilka självrisker, om någon, är närvarande med garantin. Om du måste betala en hel del när bilen går, då garantin inte kan vara värt priset. Om det inte finns några självrisker, sedan överväga att köpa en förlängd garanti. Utökade garantier är bara bra om du planerar att ha bilen en längre tid och kör färre miles. De flesta människor behöver inte utökade garantier på sina fordon.
7

Underhåll bilen regelbundet. Många gånger bil garantier blir ogiltiga när lämplig vård inte tas av bilen. Se till att du följer alla villkor kopplade in på garanti. Om du följer dessa villkor och ta hand om din bil, så ska du kunna hålla de garantier i stället för sin fulla längd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80296.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.