Hur du köper en automatisk garanti

Köpa en förlängd automatisk garanti är ett sätt att garantera fred i sinnet om hållbarheten på din bil eller lastbil. Återförsäljare erbjuder ofta auto garantier med nya och begagnade bilar som ett sätt att locka kunder och övertyga dem om att de får en bil dealern står bakom. Men det finns en hel del fallgropar du måste undvika när man köper en garanti för din bil. Instruktioner
1

Läs garantin avtalet noggrant. Kontrollera om nämnda komponenterna, eftersom utökade auto garantier normalt inte täcker bilen stötfångare till stötfångare.
2

Undersök slitage klausulen och uteslutning klausulen. Många nya och begagnade bil garantier stat uttryckligen att de inte täcker slitage på många olika komponenter.
3

Kontrollera bränslet klausulen. Ofta en automatisk garanti inte täcker reparationer som är resultatet av att använda bränsle av dålig kvalitet, vilket kan betyda precis vad som helst.
4

Watch för frasen "garanti" eller en liknande. En begränsad ny eller begagnad automatisk garanti är just detta: begränsad. Det kan inte finnas många reparationer som täcks, och du kan slösa bort dina pengar.
5

Shoppa runt för en förlängd automatisk garanti någonstans än dealern. Forskning garanti säljare på nätet eller be din mekaniker om han vet av en ansedd garanti agent.
6

Tänk inte köpa en förlängd automatisk garanti alls. Spara mot framtida reparationer istället. Upprätta ett sparkonto eller bankcertifikat enbart för att auto reparationer. Istället för att spendera pengar up front som kan eller inte kan hjälpa dig i framtiden, du kan tjäna ränta och förbättra din kredit - det är en win-win situation

! .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/extended-car-warranties/80285.html

Previous:
Next:

Utökad bil garantier

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.