Hur du köper en bil i Pennsylvania och register i New Jersey

Registrera en av staten bil i New Jersey kan skapa behov av extra pappersarbete och tid vid Avdelningen för motorfordon. Du bör vara beredd med all rätt dokumentation för att säkerställa en lyckad resa för att få din Pennsylvania-köpte bilen registrerad i New Jersey. Timing

Du måste registrera fordonet i New Jersey inom 60 dagar, eller innan Pennsylvania registreringen löper ut, beroende på vilket som först.
Dokumentation
< p> Du kommer att behöva ta flera dokument med dig till motorfordon kommissionens byrå för att registrera din vård i New Jersey. Först, om din bil har panträtt på titeln, behöver du en kvarstad innehavare till kompletta dokument nummer ISM/SS-54 så att du har en ren titel. Du behöver också namn och försäkringsnummer i din New Jersey bilförsäkring, bevis på social trygghet (eller befrielse), bilens mätarställning, din nuvarande New Jersey körkort nummer, ansökan om textning (blankett ISM/SS-7) och registrering (blankett BA-49), och avslutade omsättningsskatt stämpel på blankett ISM/SS-7.
Undantag
p Om du hyr bilen måste du ha den återförsäljare du är leasing från register och titel din bil i New Jersey för din räkning. Dessutom, om du inte har ett körkort, måste du presentera legitimation för att få en New Jersey licens som tilldelats dig.
Avgifter

kosta att registrera din bil beror på ålder och vikt på bilen, med äldre och mindre bilar billigare än nyare eller större. Till exempel kommer en bil tillverkad 1970 eller äldre och under 2,700 pounds kostar $ 35,50, som från den 1 juli 2006, medan en bil inom de senaste två åren, och under 3,500 pounds kommer att kosta $ 59. En fullständig avgift notering uppdateras regelbundet och finns på nätet eller på ett motorfordon provision byrå.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79650.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.