Hur får man det bästa Trade-In på Vans

Varje år van ägare försöker få bäst valuta för sina fordon, men många vet inte hur man får den bästa inbyte på skåpbilar. Detta beror skåpbilar har en unik plats i auto marknaden: De är högt specialiserade fordon som tillgodoser en viss kund som är typiskt familjer. På grund av detta är det viktigt att använda några viktiga tips för att få bästa andrahandsvärde för din van. Saker du behöver
Computer
Gula Sidorna
Visa fler instruktioner
få klarhet
1

Gå till en dator och logga in på KellyBlueBook.com. Här kommer du in detaljerna på din van exempel fabrikat, modell, typ, körsträcka och år till storlek upp vad värdet kommer att vara på din van. När du har fått en uppskattning baserad på det nationella värdet genomsnittet, sedan skriva ner det.
2

Börja ringa lokala bil partier. Begagnad bil mycket chefer går ofta till bil auktioner som är stängda för allmänheten i syfte att bjuda på fordon som säljer bra i sina respektive marknad. Fråga dem om din van och den nuvarande lokala efterfrågan på din van att få en uppfattning om den lokala uppskattade värdet. Skriv den siffran nere.
3

Rengör din van i alla möjliga detaljer. Rena skåpbilar kommer alltid att säljas till ett högre bud än skåpbilar som är smutsiga och ser försummade. En ren van kan du tjäna flera tusen dollar mer än en smutsig, så se till att rengöra den ordentligt eller ta den till en detalj butik innan du låter en bil inspektör bedöma det.
4

Ta del av priset diskrepansen mellan Kelly Blue Book värde och det värde som det lokala begagnad bil partier. Vanligtvis i en förhandling du vill bosätta någonstans mellan mitten av de två värdena, så vet dina siffror och vara beredd att gräva i hälarna på en rättvis handel-värde för att få det bästa för din van.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79622.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.