Hur ska läggas till ett fordon Titel

Lägga till ett namn i en bil titel är vanligtvis en enkel procedur som kräver en måttlig mängd pappersarbete och underskrift av den andra ägaren av bilen. Men lagar skiljer sig med staten, så det är viktigt att ta reda på de exakta reglerna där du bor. Troligtvis kommer hela proceduren kräver bara några minuters arbete, även om du kan få vänta flera veckor för en ny titel som skall utfärdas. Saker du behöver: äldre titel
Visa fler instruktioner
1

kontakta din lokala Department of Motor Vehicles (DMV) för att kontrollera det exakta förfarandet i ditt tillstånd. Det kan vara så enkelt som att helt enkelt registrera baksidan av titeln med ytterligare namn, eller det kan kräva mer ansträngning. Connecticut, till exempel, har en enkel process som innebär tillsats undertecknande och fylla i ett nytt formulär.
2

Få tillstånd från lienholder till övergången från en enda ägare till gemensamt ägande om pengar är fortfarande skyldig på fordonet. Den lienholder har ofta ett privilegium att refinansiera lånet i denna situation.
3

Fråga om ytterligare pappersarbete du kanske måste fylla i för att slutföra denna process så snart du har registrerat baksidan av titeln . Det är oftast nödvändigt för den andra ägaren att underteckna titeln också.
4

Ordna så att din bilförsäkring dokument uppdateras för att matcha namnet på titeln. Till exempel är det här steget krävs i Nevada, där namnen måste matcha eller DMV kommer inte behandla begäran.
5

Betala nödvändiga avgifter, oftast inklusive ersättning för en ny titel och nya registreringshandlingar . New York, till exempel, kräver en helt ny registrering för att lägga till ett namn på en titel, inklusive alla titel, tallrik och registreringsavgifter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/buying-car/car-private-sale/79617.html

Previous:
Next:

Bil Private Sale

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.