Svenska Bil >> Driving Safety >> Driving Safety >> Content

Släpvagnsbelysning Specifikationer i Texas

The Texas Department of Public Safety sätter krav på belysningen i samtliga fordon, inklusive släpfordon. Kraven är skapade med trafiksäkerheten och ekonomin i åtanke. En släpvagn är icke motorburet, har minst en axel och är utformad för att dras bakom ett motordrivet fordon. DPS belysning krav kan tillämpas på alla sorters släpvagnar, inklusive nytta släpvagnar, hästtransporter, släpvagnar båt, husbilar och pop-up campare. Alla trailers

Varje släpvagn, stor eller liten, måste visa ljus eller reflexer på varje sida mot framsidan. Deras registreringsskylt skall belysas av minst en vit registreringsskylt ljus. Röda reflexer måste finnas på varje sida. Arbeta bakljus krävs samt bromsljusen på baksidan vänster och höger. Turning tänds, allmänt känd som "skygglappar", bör placeras på baksidan av släpet --- en på varje sida.
Long Släpvagnar Till Salu

En släpvagn som mäter 30 fot eller mer i längd måste uppfylla ytterligare krav. Minst ett gult (orange) reflektorn skall vara centrerad på varje sida av släpvagnen. Två röda reflexer måste visas på baksidan av släpet --- en på varje sida. Ena sidan markör ljus måste inriktas på varje sida. En markör ljus är ett ljus som är kopplad till bromsen och tänds när de andra lamporna är i bruk. De kan kopplas till blinka i synk med indikatorlampor, men detta är inte nödvändigt. Varningsblinkers krävs även på långa släp.
Wide Släpvagnar Till Salu p Om en släpvagn mäter 80 meter breda eller mer, är det föremål för ytterligare krav på belysningen. En amber (orange) reflektor måste finnas på varje sida av vagnen, mot framsidan, och röda reflexer skall placeras på vardera sidan nära baksidan av släpet. Sidomarkeringsljus måste placeras på varje framsida och varje baksidan. Utförsäljning lampor behövs på framsidan och baksidan. Lampor finns på marknaden som är avsedda att fungera som både clearance och sidomarkeringsljus. Vissa tillverkare också använder dessa. Slutligen måste alla breda vagnar förses med fungerande varningsblinkers.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/driving-safety/driving-safety/146850.html

Previous:
Next:

Driving Safety

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.