Hur ska strålkastarna ställas in för en Silverado

Efter installationen av högväxt däck, utjämning lift kit, eller något annat av ett antal ändringar som utförs ofta på en Silverado lastbil, är en strålkastare justering krävs vanligtvis. Om strålkastarna justeras för högt, kommer mötande förare förblindas av strålkastarna även då på halvljus. Pannlampans justerskruvarna ligger bakom och nära toppen av både passagerar-och förarsidan lampor huvudet under huven. Saker du behöver
Phillips skruvmejsel
Visa fler instruktioner
Justera Silverado Strålkastare
1

Öppna huven och titta direkt ner på toppen av strålkastare till justeras. Precis ovanför strålkastarhuset blir en vit teflon eller plast skruv. Denna justering skruv kommer att justera strålkastarna uppåt eller nedåt, beroende på riktningen skruven vrids.
2

Justera skruven medurs med Phillips skruvmejsel för att vrida ljusstråle upp till önskad vinkel.

3

Justera skruven moturs med hjälp av stjärnskruvmejsel för att justera ljusstrålen ner till önskad vinkel.
4

Justera vita Teflon skruv på den andra strålkastaren i samma riktning som behövs för att nivellera strålen för att matcha den första strålkastarna.
5

Verifiera rätt vinkel har erhållits genom att dra fordonet upp till en vägg eller garageport med strålkastarna slås på . Om ljusstrålarna inte visas nivå med varandra, upprepa justeringen tills önskad vinkel har uppnåtts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/126219.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.