2004 Jetta GLI Specifikationer

I 2004 års Volkswagen Jetta GLI är en sportsedan som rymmer fem bekvämt. Den Jetta har varit en storsäljare sedan Volkswagen introducerade modellen år 1980. Den mindre modellen bil är populär bland pendlare, studenter och familjer. Den 2004-modellen får en uppdaterad exteriör med krom på de främre och bakre stötfångare samt omdesignade bakljus. Motor och växellåda

Enligt Motor Trend Magazine, har 2004 Volkswagen Jetta GLI en motor V6 front med 81 mm hål, 90,3 mm slaglängd och en 10,5 kompressionsförhållande. Köpare kan välja mellan fyra olika överföring typer: en femväxlad eller sexväxlad manuell, och antingen en fyrväxlad eller femstegad automatisk Addera Interiör

. Interiör funktioner i 2004 Jetta GLI inkluderar makt dörrlås, ett stöldskydd, eluttag, farthållare, extra förvaring, mugghållare och servostyrning. Den har också en AM /FM-radio, kassettspelare och en åtta högtalare CD-systemet, uppvärmda säten, tilt ratt och ett nyckellöst system för inresa. För säkerhets skull har ett stöldskydd och främre krockkuddar. Den lastkapacitet är 13 kubikfot, och den har en fullständig golvkonsolen med täckt förvaringsbox, samt en instrumentpanel konsol.
Exterior

Jetta GLI exteriör har trim krom på sidorna och stötfångare, varselljus och halogenstrålkastare glödlampa. Kantsten-to-stävja vändradie är 35,8 meter. Den 2004 Jetta är 172,3 inches lång, 68,3 inches bred och 56,7 inches tall.
Fuel Economy

Enligt Motor Trend Magazine, får 2004 års Jetta GLI 30 miles per gallon på motorvägen och 21 mpg i staden.
Förändringar 2004

Jämfört med tidigare modeller, fick Jetta många uppdateringar under 2004 både i styling samt prestanda. Den 2,0-litersmotorn kan hittas i GL och GLS modeller. Denna modell år presenterade nya 17-tums aluminiumfälgar och omdesignade bakljus. 2004 kom också en reviderad kombiinstrument, enligt Edmunds.com. Den Jetta kraftfulla motor, väghållning samt material kabinen gjorde det ett hållbart alternativ för små bilköpare, tillägger Edmunds.com.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99849.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.