Porsche GT3 Specifikationer

Porsche GT3 kommer från en lång rad av Porsches, däribland '73 RS och original 996 GT3, alla utformade med den drivande entusiasten i åtanke. Den GT3 sätter en premie på precision hantering, en högvarvig, sugmotor och en betoning på att maximera förarens inblandning. Den GT3 är en begränsad produktion modell. Motor och växellåda

GT3 drivs av en 3,8-liters, 435-hk motor som, liksom alla 911-motorer, är en boxermotor 6-cylindrig. Peak hästkrafter görs på en mycket hög 7.600 rpm. Den GT3 motor sätter också ut en användbar 317 ft-lbs. av vridmoment. Motorn bygger på Porsche VarioCam variabla ventiltider för inlopp och avgasventiler, medan de interna inkluderar smidda kolvar och lätta men starka titan vevstakar. Motorn har ett kompressionsförhållande på 12:01 och har en standard sportavgassystem med dubbla uttag som utträde ur den bakre mitten av bilen. Till skillnad från andra modeller i 911 lineupen, är GT3 endast tillgänglig med en sexväxlad manuell växellåda.
Fjädring, bromsar, fälgar

GT3 fjädringen har uppgraderats chocker och fjädrar över standard Carrera, liksom större krängningshämmare för mindre krängning och mer respons vid kurvtagning. Porsche Active Suspension Management samt Traction Control ingår som standard. Den GT3 använder 19-tums främre och bakre hjulen fastsatta på navet med en enda, racing stil center låsmutter. Däcken mäter 235/35ZR19 fram och 305/30ZR19 bak. De vanliga låsningsfria bromsar systemet på GT3 är ventilerade rotorer fastklämda vid sex-kolvs monoblock bromsok fram och fyra-kolvsok bak. Finns eventuellt är Porsche Ceramic Composite Brakes.
Exteriör och interiör

att differentiera GT3 från standard 911, får kroppen ett särskilt organ kit som innehåller en mer aggressiv främre stötfångare /spoiler, sidokjolar, bakre stötfångare och bakskärm. Den GT3 är 175.7 nches i längd, 71.1 inches bred och 50,3 inches hög. Den väger in på £ 3075. Interiören levereras som standard med en tre-ekrade hjul tillverkade speciellt för GT3 som är vadderad och klädd i Alcantara, en high-end syntetisk mocka. Det finns också vanliga sportstolar med Alcantara insatser och eventuellt tillgängliga Adaptiva sportstolar eller skopor sportstolar.
Prestanda och pris

Enligt Porsche, kan GT3 accelererar från 0 Till 60 mph på 4,0 sekunder, men oberoende tester har hemländers även denna siffra. Toppfarten är 194 mph. Från och med oktober 2010 har GT3 en MSRP av $ 115.700.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/99248.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.