Hur man hittar en VIN för en 1997 Ford Expedition

Varje fordon som säljs i USA identifieras av ett unikt serienummer. Detta serienummer kallas en VIN för fordonets identifieringsnummer. VIN är 17-siffror, varje siffra ger information om fordonet. De sex sista siffrorna i VIN representerar bilens produktionsnummer, den 10: e siffran representerar modellen år, och den andra siffran anger tillverkaren. VIN är antingen stämplat eller märkt i dussintals platser på Expedition - varav de flesta är svårt att hitta utan att lyfta fordonet eller avlägsna vitala komponenter. VIN är också stämplat i flera bekväma ställen. Instruktioner
1

Enligt Ford Expedition bruksanvisning, kan du hitta VIN på framsidan av motorrummet. Även om detta är den enda plats som Ford officiellt listor kan VIN normalt att finnas på andra ställen också. Undersök basen av vindrutan på expeditionens förarsidan för att hitta den primära VIN tag
2

. VIN är stämplat på en metallbricka som är bultad till basen på instrumentpanelen
3

Öppna förardörren och undersöka dörrkarmen,. Leta efter en vit etikett med flera uppsättningar av siffror på det. Denna klistermärke innehåller viktig information såsom rekommenderat däcktryck och lastkapacitet, den innehåller även ditt VIN. Titta under kolumnen "VIN" eller "Identification Number."
4

Öppna Expedition huva. Undersök området runt radiatorn att hitta en vit etikett med flera uppsättningar siffror. Denna klistermärke innehåller VIN.

Titta mot den bakre delen av din motorrummet. Området nedanför vindrutan kallas brandväggen. Undersök brandväggen noga, en VIN klistermärke är vanligtvis monterad på det
5

Öppna den bakre luckan för att komma åt din bagageutrymmet.. Lyft lasten liner och titta i reservdäcket facket. En VIN sticker ofta monterad under fodret, nära reservdäcket.
6

Gå Expedition ram (prova med förarsidans dörr) med delvis krypa under bilen. Shine en ficklampa för att leta efter VIN stämpel. VIN är stämplat på ramen, men platsen kan variera. Flytta runt till andra sidan om du inte hittar den under förardörren.
7

Kontrollera ditt registreringsbevis eller din köpebrevet för att hitta ditt VIN. Den VIN ska placeras på intyget, även om den exakta positionen för antalet kommer att bero på den stat där du bor, eftersom varje stat använder olika registreringsbevis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-enthusiasts/car-makes-models/98998.html

Previous:
Next:

Bilmärken modeller

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.