Svenska Bil >> Auto Repair >> Body Shops >> Content

Hur man tar bort en invändig dörr panel i en Ford Explorer

De dörrpaneler på en Ford Explorer är gjorda av plast, och tillhandahålla en plats för dig att hålla fast dörren. Dessa paneler täcker även de inre delarna av dörren från vyn. Panelerna måste avlägsnas då antingen tjänsten delarna inuti dörren eller för reupholstery och trim reparation. I det här fallet är projektet fordonet en 2010 Ford Explorer, men processen är liknande för andra fordon. Saker du behöver
Nylon brytjärnet
1/4-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna dörren och lägre fönstret till sin lägsta punkt. Unbolt två bultarna vid basen av dörrpanelen från dörren med 1/4-tums Ratchet och uttag.
2

Placera bladet på spett i gapet på toppen av interiör greppa-handtag under power-fönstret växlar och bänd bort locket på handtaget. Unbolt två skruvarna på undersidan av panelen med 1/4-tums Ratchet och uttag.
3

Placera bladet på spett mellan armstödet och skyddande klädsel bredvid strömbrytaren -fönstret växlar. Bänd loss panelen, sedan skruva isär power-window switch panel från dörrpanelen med 1/4-tums Ratchet och uttag. Koppla ledningarna till switchar och ta bort panelen från bilen.
4

Plocka upp dörrpanelen vid basen av panelen och lyft upp mot toppen av fönstret. Dra sedan panelen mot det inre av Explorer och stänga dörren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/body-shops/62561.html

Previous:
Next:

Body Shops

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.