Svenska Bil >> bilar >> Content

Mis elände för Chevy fortsätter

Att gå in i den femtonde loppet av den pågående säsongen av Nextel Cup Series, har Chevy att brottas med historien. Det var under 2001 som en Chevrolet bil vann på Michigan International Speedway (MIS). Medan J.J. Yeley tog pole position, Chevy förare är fortfarande försiktiga spåret. Eftersom Jeff Gordon vann på MIS den 10 juni 2001 vann antingen en Ford eller en Dodge på speedway. På söndag, fortsätter vinstlöst strimman för Chevrolet som en Ford bil korsar mållinjen på första. Carl Edwards, driver numret 99 Office Depot Ford Fusion, tog segern i Michigan International Speedway från en mängd Chevy bilar. Hans seger märkt bara det andra racet denna säsong som en Chevy bil inte har vunnit. Edward seger på Citizens Bank på söndag är det femte seger i karriären i Nextel Cup Series. Segern är Edwards första race seger på årets delen av Nextel Cup Series. Detta markerade också den femte gången som han tog en topp tio-placering. Av de 200 varv i loppet, ledde Edwards 63, det mesta av alla drivrutiner, vilket innebär att han är konsekvent i sin prestation vid söndagens race. "Det känns otroligt", säger Edwards efter hans seger. "Igår kväll Sharp Aquos Fusion var riktigt snabb i Busch loppet och hade lite motgångar och vi inte vinner något och vi borde ha. Det var svårt att sova i natt, och sedan jag gick upp i morse och Bob och jag pratade lite, och han övertygade mig att lägga det bakom mig och gå ut och göra ett jobb. Och då vi rusade på grop väg en gång och fick sätta i ryggen, och vår bil var bra nog att det gjorde det tillbaka upp till fronten. Och sedan i slutet där, var Martin Truex bara, jag menar, han var otroligt snabb, och Martin har varit på en rulle sistone så det var bra att kunna slå honom i, verkligen, en head-to-head race. Det innebar en hel del - särskilt för Ford here "Chevrolet har inte vunnit en tävling på Michigan International Speedway sedan 2001 och det verkar som att de skulle få vänta till nästa år för att bryta den winless strimman.. Den Michigan International Speedway betraktas som en Ford spår eftersom de senaste sex tävlingarna, vann Ford fyra medan Dodge bilar vann två. Dodge bilar som används i Nextel Cup Series är Dodge Laddare som är så högpresterande som Dodge Ram används vid NASCAR Craftsman Trucks serien, som inte behöver en Dodge Ram lock pickup bil efter eller före ett lopp. Dale Earnhardt Inc. 's Martin Truex Jr postat den högsta finish för en Chevrolet bil när han skar mållinjen i den andra. En annan Chevrolet bilförare som kämpade tappert för att vinna, men så småningom kom upp kort är Tony Stewart som körde sin Home Depot Chevrolet Impala. Stewart lyckades bara att satsa en tredje plats finish men han måste ta den platsen från baksidan av nätet. Casey Mears, kör för Hendrick Motorsports tog fjärde plats finish medan Dale Earnhardt Jr fullbordar de fem bästa. Hans översta fullföljande fem tog NASCAR superstar till tolfte plats i förarens ställningar konst av:. Anthony Fontanelle