Svenska Bil >> Båtar >> Content

Skillnaden mellan strategi och taktik

Skillnaden mellan strategi och taktik "Strategi utan taktik är den långsammaste vägen till seger. Taktik utan strategi är bullret före nederlag." - Sun TzuWhat är de grundläggande skillnaderna mellan strategi och taktik? Även de savviest on-line och off-line företagare förvirra ofta two.Tactics är dag-till-dag aktiviteter som är repeterbara i din verksamhet och relativt tydlig. Liksom blockera och tackla i fotboll, utgör de grundläggande komponenterna i de arbetstillfällen och den dagliga verksamheten i en organisation - eller alla företag - oavsett size.They är sådana saker som SEO kampanjer, skriva en artikel, skapa en webbplats, gör en säljsamtal, eller kanske gå en on-line gemenskap som Stompernet, eller Rich Schefren Business Growth System. Taktik är speciellt skapade och utvalda för att nå specifika och mätbara mål. Taktik är de faktiska sätt på vilka strategier utförs. De kan även omfatta sådana saker som nyhetsbrev, pressmeddelanden, teleseminars, bloggar, reklam, webbplatser och andra verktyg som dina målmarknader vanligtvis utsätts för.
Taktik är lätta att kopiera. Om ett företag iakttar innovationer i ett annat företags produkter, till exempel, kan det observerande företaget duplicera lätt vad det har sett, eller utveckla något jämförbara om raka dubbelarbete är inte möjlig. Så snart processen eller produkten kopieras, avtar den konkurrensfördel av innovation eller disappears.If du inte är försiktig, kan taktik hamna helt enkelt snabba lösningar som kan ge kortsiktiga vinster, men de kommer inte att leda till långsiktig framgång om inte tillämpas strikt, och de måste vara en del av en övergripande plan för framgång. Därför är det viktigt att titta på varje taktik med tanke på vad det kommer att göra för att uppnå dina totala strategy.Most företag idag tenderar att vara taktiskt inriktade. Du arbetar hårt varje dag på kontoret, gör uppgift efter uppgift, men oftast utan en strategisk focus.Being främst taktiskt inriktade kommer att resultera i en hel del upp-och nedgångar i din verksamhet, och mycket troligt en lång, långsam (eller mycket snabb ) nedgång i värdet på ditt företag. strategi, å andra sidan, är perspektiv, det vill säga din framtid bild och riktning. Strategin innebär att "helheten" - den övergripande planen, och hur dessa planer kommer att uppnå dina mål och syften. Det handlar om att avgöra vem de viktigaste intressenterna är, och vilka av dem kommer att vara mottagare av meddelanden (dvs. "målgrupper") eller målen för din activities.Your strategi är ramarna, din kompass som du kommer att använda för att göra beslut som kommer att gynna det framtida resultatet av din verksamhet. Strategin är den uppsättning riktningar du gör för att förbättra din situation och position inom din totala marknaden.
Utan en genomtänkt strategi, är som ditt företag bara en person som vandrade runt i onödan i mörkret. Det är varken en planerad riktning var att gå i framtiden, och inte heller vilka metoder man använder för att komma dit. Taktik och strategi är alltid i förhållande till varandra, och tillsammans överbrygga gapet mellan ändarna och means.To lyckas i din omvärld, är det viktigt att planera en strategi som ansluter dina aktiviteter till dina övergripande planer. Om du har en gedigen förståelse för var du vill vara någon definierad punkt i framtiden, blir det en relativt enkel övning för att skapa en rad aktiviteter för att få dig dit. Om du vet vart du ska, kommer det att finnas ett sätt att ta sig dit - always.Recognize att det finns en skillnad mellan strategi och taktik, och inte blanda ihop de två. Företaget som tydligt förstår att skillnaden är den verksamhet som kommer att bli den mest framgångsrika, mest hållbara -., Och mest lönsamma
.from:https://www.motorfordon.com/bil/boats/49010.html

Previous:
Next:

Båtar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.