Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur du sätter in i en bil utan Title

Om du inte kan hitta den titel till din bil, kan din återförsäljare kan du handla det i alla fall. De statliga kraven för ägarskiften varierar kraftigt. Skaffa en ersättare titel är din bästa insats, men om din återförsäljare har tillstånd tillåter, kan du ha möjlighet att tillåta återförsäljaren att erhålla den nya titeln, i vilket fall måste du gå tillbaka att underteckna det. Flera scenarier finns, lära sig att hantera var och en. Instruktioner
Byta en avdelning
1

Gå till ett motorfordon kontor med följande dokument i handen:. Din statens körkort och bilens aktuella registreringen
2

Berätta det representativa fordonet du vill köpa en ersättare titel för din bil. Fyll i alla nödvändiga blanketter.
3

Betala för titeln och ta den tillbaka till generalagenten för att slutföra din handel. Om ditt tillstånd inte ger omedelbar titlar, fråga generalagenten om de skulle föredra du beställa en via staten eller beställa den från generalagenten, innan du beställer. Addera finansierade fordon i avdelning Holding staterna

4

Låt din säljare för att samla in ditt personnummer och fordonsinformation. Han kommer att ringa banken för att hämta bilens payoff belopp och övernattning payoff adress.
5

Arbeta med återförsäljare och följ instruktionerna för att betala av bilens lånet, som återförsäljaren måste göra för att äga din bil direkt. Detta är en del av den dagliga verksamheten för en återförsäljare, eftersom det inte kan köpa en bil från en kund utan att uppfylla lånet.
6

Underteckna blanketten återförsäljare godkännande. Varje återförsäljare har sin egen form som anger fordonets information payoff adress och belopp. Du måste skriva under blanketten att erkänna återförsäljaren betalar för bilen. Din signatur tillåter dem att göra det. Addera Återförsäljare Titel ersätter
7

Följ din återförsäljare anvisningar för att få en ny titel. Processen varierar beroende på återförsäljare och staten. Många har en process för att beställa din titel som "rusade", som är dyrare för dig men skyndar på processen i stater som inte erbjuder en omedelbar titel. Annars kan återförsäljare kräver att du registrerar ett fullmaktsformulär, vilket ger dem möjlighet att beställa och skriva titeln på din räkning.
8

Anmäl en dubblett titel formulär och betala återförsäljaren för utbyte eller rusade titel avgift, om detta krävs av återförsäljaren. När titeln anländer, måste du ta med den till återförsäljaren omedelbart och underteckna den på begäran.
9

Läs fullmaktsformulär över helt och underteckna begäran, om detta är vad dealern kräver. Detta sätt, kan dealern hantera bilens textning själv och du kan slutföra din bil affär utan att behöva återvända till underteckna kakel eller tappa bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150865.html

Previous:
Next: No

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.