Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur bli av med din gamla bil i Vancouver

En av de nackdelar med att köpa en ny bil är att du kan hitta dig själv fast med en gammal, oönskad bil på händerna. Och om parkeringsplats är ett problem, men du vill bli av med den gamla bilen så snart som möjligt. Lyckligtvis finns det många alternativ för att bli av med din gamla bil i Vancouver, British Columbia. Inte bara är det flera rikstäckande bil borttagning program som betjänar området Vancouver, har du också möjligheter för lokala välgörenhet donationer och lokala skräp borttagning. Instruktioner
1

Bestäm året och villkor för din gamla bil. Många donation program tar bara bilar tillverkade efter ett visst år som fortfarande är igång.
2

Kontakta en organisation bil donation betjänar Vancouver, såsom välgörenhet bil eller pension Your Ride. Fråga om din bils berättigande för donation. Många program för donation erbjuder kontanter eller möjlighet att donera pengar till välgörenhet i utbyte mot din gamla bil. Addera 3 p Om din bil är olämpliga för donation till någon av de större donation program, kontrollera med din lokala välgörenhetsorganisationer. Många kyrkor och hemlösa skyddsrum har program bil donation som betjänar missgynnade medlemmar i samfundet.
4 p Om din bil är helt olämpliga för donation, kontakta en organisation som bil Heaven att säkert återvinna det. Bil Himlen är en bil återvinningsprogram som serverar Vancouver och erbjuder avdragsgilla donationer till välgörenhet i utbyte mot gamla bilar.
5 p Om din bil är helt olämpliga för donation och du inte vill att återvinna det, kontakta en lokal tjänst skräp borttagning. Det finns särskilda skräp flyttjänster som hanterar fordon, och många kommer att ta bort din bil gratis.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150864.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.