Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur får jag den bästa kompromissen i Deal på en bil ?

Det bästa sättet att få ett bra inbyte affär för din bil är att förbereda i förväg . Göra en del forskning , tvätta bilen och se till att det är i gott skick kommer att hjälpa dig att göra det bästa möjliga affär . Vet värdet


Eftersom återförsäljarna köper grossist och sälja till detaljhandeln priser , är deras vinstmarginal bredare om de betalar mindre för ditt inbyte . Utbilda dig själv om värdet av din bil , både som en handels - in och för en privat försäljning . Kelley Blue Book är en pålitlig källa som gör att du kan undvika handel i bilen för mindre än dess värde . Köp det på bokhandlar eller granska Kelley hemsida . Du kan också kolla in NADA.com och Edmunds.com ( se avsnittet Resurser för länkar ) .
Rengör Bil


Din bil ska vara så ren som möjligt , inifrån och ut , för att skapa ett gott intryck på återförsäljaren . Rengör insidan av bilen eller har det detaljerat . Tvätta och vaxa utsidan . Detta kommer att ge återförsäljaren intrycket att bilen har varit väl omhändertagna - för , som kan översätta till ett högre andrahandsvärde .
Utföra underhåll
< p > Innan du tar bilen , inspektera det för tecken på slitage . Om däcken är slitna , till exempel, ersätta eller reparera dem. Byt ut eller fylla på vätskor vid behov , och utföra någon annan underhåll som kan behövas . Detta kommer att imponera på återförsäljare att bilen har behandlats väl .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150861.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.