Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man ansöker till Accelerated Vehicle Retirement Program

Frivilliga Accelerated Vehicle Retirement (VAVR) Program är en California initiativ för att ta bort äldre bilar från aktiv tjänst, för att förbättra Kalifornien luftkvaliteten. Kalifornien ger monetära incitament till utvalda Kalifornien invånare att uppmuntra till deltagande i VAVR Program. Dessa program administreras av lokala distrikten luftkvalitet, som fastställer kraven för att begära incitament. Instruktioner
1

Kontrollera att ditt fordon har en aktuell "Smog Check" testcertifikat. Om inte, gå till California Bureau of Automotive Repair s Smog Check teststation listan (se Resurser) för att hitta en närliggande station för att utföra testet. Om ditt fordon passerar, går du till steg 2. Om det misslyckas, se "Tips" för ett annat incitamentsprogram som kan vara tillämpliga.
2

Konsultera California Air Resources Board webbplats för att hitta vilken luftkvalitet District (AQD) du tillhör. AQDs närvarande erbjuda incitament inkluderar Antelope Valley, Bay Area, Santa Barbara County och södra kusten.
3

Kontakta en lokal dismantler i ditt område för att boka en ny tid. De största leverantörerna av nedmontering tjänster finns för närvarande Enviromental Engineering Services och Pick-N-Pull (se Resurser). Den dismantler kommer att informera dig om eventuella särskilda lokala krav på dokumentation, typiskt, måste du ta en kopia av din titel och din registrering historia (tillgänglig från Department of Motor Vehicles för $ 5 som av 2010)
4 Leverera din bil till dismantler, som tillträder och ordna betalningen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150858.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.