Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln en bil som fortfarande har förfallna betalningar

Om du har en bil som du fortfarande gör betalningar på, kan du byta in det för en annan bil om du behöver. Bilhandlare används till människor handel med fordon med lån på dem. I själva verket, bilhandlare accepterar ofta bytesbilar där ägaren är skyldig mer på bilen att det faktiskt är värt. Även om det är lättare att handla i en bil som är värd mer än du är skyldig, kan du ha framgång handel i en bil som är värd mindre än du är skyldig på billån samt. Saker du behöver
Calculator
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera andrahandsvärde för din bil med hjälp av Kelley Blue Book webbplats (se Resurser). Var noga med att skriva in ditt postnummer och göra val för några speciella funktioner som bilen har i det.
2

Kontakta din långivare billån för att få den 30-dagars betala engångsavgift. När du får pay-off beloppet, använd en miniräknare för att subtrahera andrahandsvärde från pay-off beloppet att se vad dina negativa egna kapitalet är på fordonet. Detta är det belopp som du är upp och ner på auto lån. Det är också möjligt att du är skyldig mindre än andrahandsvärde, vilket innebär att du inte skulle ha något negativt eget kapital och ett inbyte skulle vara lätt.
3

Besök en lokal auto återförsäljare till inbyte i bilen. Eftersom du har en uppfattning om hur mycket negativt eget kapital du har på bilen, kan du antingen se om dealern kommer att rulla över det negativa belopp i den nya billån eller om du kan lägga ner en betalning för att täcka det negativa egna kapitalet. Det är möjligt att det kan finnas vissa ekonomiska incitament på återförsäljare som kan användas för att täcka hela eller delar av det negativa egna kapitalet. Om bilen råkar vara värd mer än du är skyldig, du bara ge dealern din pay-off beloppet och extra kapital anses vara en handpenning på den nya bilen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150857.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.