Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur inbyten Jobba på bilfirma?

Återförsäljare får de flesta av sina begagnade bilar inventering från kund inbyten. Det är vanligt att en kund som köper en bil för att handla i hans gamla fordon. Sälja din bil privat är också ett alternativ, som skulle få dig mer pengar för det mesta. Marknadsförutsättningarna har mycket att göra med andrahandsvärde, till exempel, får konvertiblerna inte visa en anständig andrahandsvärde strax innan vintermånaderna. Många faktorer går in i ett andrahandsvärde belopp. Bil Shopping

Återförsäljare föredrar att du plocka ut en bil som du vill köpa innan du ger ett handels bedömning för ditt fordon. Många känner att om ett nummer läggs på din bil och ges till dig, ska du handla numret till olika återförsäljare, vilket ger en annan återförsäljare övertaget att slutligen vinna ditt företag. När du plocka ut en bil, ombeds du ett antal frågor om ditt fordon, såsom trafikarbetet, VIN (Vehicle Identification Number), betala engångsavgift, olycka historia och om du köpte bilen helt ny.

Bedömning

handeln bedömning görs av en chef på generalagenten. Hon går över bilen i detalj för att avgöra om den har varit i en olycka och provkör bilen för att avgöra om den behöver mekaniskt arbete. Hon kollar däcken, bromsarna och kan kolla oljan eller andra vätskor för att bedöma om du har kvar bilen, till alla mäta hur mycket pengar måste gå in fastställa din bil innan återförsäljning. En olycka historia minskar din andrahandsvärde.
Erbjudandet

Du lagt ett bud baserat på grossistvärdet gång din bedömning i fullständig. Begagnat potential bedöms, vilket inte är ovanligt --- återförsäljarna är i näringslivet att göra en vinst. Om du söker Internetsidor bedömning, såsom Edmunds, kan du mäta ditt inbyte belopp baserat på andrahandsvärde. Bedömning metoder är helt enkelt guider --- återförsäljaren slutändan avgör bilens värde. Återförsäljaren anser rådande marknadsförhållanden. Om gaspriserna är höga, kan din gas-MATVRAK garanterar inte en hög andrahandsvärde eftersom det är sannolikt att ta längre tid att sälja bilen. Det första erbjudandet är något förhandlingsbart.
Betal-Off och Numbers
p Om du är skyldig pengar på ditt inbyte, betalar dealern lånet av att äga fordonet . Detta belopp, om mer än bilen är värd, rullar över till priset av fordonet du köper --- om pay-off är lägre än fordonets bedömer för, vinsten går till din nya bil siffra. Dina fordonsnumren presenteras sedan till dig med inbyte belopp, och pay-off beloppet inkluderas om något. Du ger din titel till generalagenten för att slutföra försäljningen, och dealern betalar av lånet, om det finns någon. Addera Efter Trade

När dealern äger bilen, kan han detaljhandel eller sälja den på auktion. Om han säljs det, kan du se det annonseras för tusentals över vad du handlas det för. Detta är inte ovanligt, och innebär inte att återförsäljaren lurat dig. Inflation är helt enkelt en utgångspunkt för förhandlingar, inte en faktisk försäljningspris.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150856.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.