Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln i en bil som har varit förolyckades Innan

Du kan handla i en bil som tidigare har varit i en olycka, så länge som bilen inte är totalt. Återförsäljare bedöma eventuella inbyten och har en process på plats för att avgöra om en bil har varit i en olycka. Vissa kan köra en rapport fordon historia, medan vissa använder yrkeserfarenhet för att bedöma övergripande skick bilen, inklusive kroppen skador som behöver åtgärdas, och tidigare karosseri som är klar. Var ärlig om din bil om bad. Instruktioner
1

Granska din bil titel och annat pappersarbete. Ett fordon som har en bärgning titel är inte ofta värd handeln, men detta beror enbart på återförsäljare. Samla alla försäkringar pappersarbete med en förklaring av kostnader och skador på din bil, eller om du betalat kontant, hitta pappersarbete. Återförsäljaren kan be dig att kostnaden för skadorna på din bil och du bör berätta sanningen, som du förväntar återförsäljaren att göra samma sak om det fordon du köper. Kör en rapport fordon historia på din egen bil innan dealern genom att följa länken i resurs på den här sidan. En ren historia är att föredra, men du får reda på att bilen var i en olycka innan du köpte den. Du kommer att drabbas av ekonomiska konsekvensen av alla olyckor.
2

Forskning populära Internet utvecklingssamtal guider för att avgöra fordonets värde. Använd mer än en guide --- inte två är samma. Var noga med att kontrollera "andrahandsvärde" som alternativ, och även om din bil är korrekt fixerad, anses det inte vara "excellent" tillstånd. Använd "rättvis" alternativet eller mindre för en rättvis bedömning förväntan. Efter kontroll båda guiderna, bör du ha en allmän uppfattning om vad du kan förvänta dig en återförsäljare för att betala för din bil och förhandla om detta. Addera 3

Låt återförsäljaren att bedöma ditt fordon för att fastställa dess andrahandsvärde och även svara på eventuella frågor de frågar dealern dig om din bil. Dealern kommer att fråga dig om du är den ursprungliga ägaren och om din bil har någonsin varit i en olycka. Vissa återförsäljare får inte fråga dig detta, och om inte, är det på din diskretion eller inte att berätta. Någon kommer att ta bilen för en enhet att bedöma övergripande mekaniskt skick och gå runt bilen helt för att avgöra om det finns någon tidigare skada. Om du har unfixed skador på din bil, kan du handla ändå bilen. Dealern kommer att uppskatta nödvändiga kostnader för reparation och dra det från din andrahandsvärde. Återförsäljaren kan också köra en rapport fordon historia, som visar om fordonet har varit i en olycka, och hur många gånger. Vissa återförsäljare gör inte något av detta, om alltför upptagen eller om de hoppar viktiga steg.
4

överens om ett handels-i figuren och fullständig din pappersarbete. Bestäm om dealerns siffra är acceptabelt och när det är, gå över kostnaden för fordonet du köper minus beloppet för din handel, plus en pay-off om du fortfarande är skyldig pengar på handeln. Anmäl allt pappersarbete för den nya bilen, och signera din titel för att släppa ägandet av ditt inbyte.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150855.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.