Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Vad händer när jag handlar i min bil?

Att köpa en ny bil kan vara spännande för de flesta människor. Frustration existerar, fast, med processen. En anledning är på grund av de förhandlingar som sker när ett handels-in är en del av processen. Nya bilköpare önskar mest pengar möjligt för sina gamla bilar, och bil återförsäljare alltid vill betala så lite som möjligt för dem. Om du inte är försiktig, kan handeln i din gamla bil bli en övning i meningslöshet. Betydelse
Nybilsförsäljningen ta in relativt små vinster för de flesta auto återförsäljare.

bil återförsäljare, kan begagnade bilar bli big business. Faktum är att många återförsäljare gör förhållandevis små vinster på nybilsförsäljningen. Däremot kan resultatet från begagnade bilar som säljs på hel vara betydande. Till exempel kan en återförsäljare gör mellan $ 300 och $ 500 på en ny bil, om han har tur. En begagnad bil, men kan ta in $ 4000 eller mer, särskilt som den tidigare ägda bilmarknaden fortsätter att växa och expandera.
Överväganden
sälja begagnade bilar i hög grad kan bidra till en återförsäljarens nedersta raden.

Ingen bilhandlare skulle vara länge om han inte försöker betala så lite som möjligt för ditt inbyte. Det beror på att återförsäljarna är dyra propositioner. Återförsäljare har redan köpt alla nya bilar sitter på sina partier. Och de är skyldig banken pengar för dessa bilar. Denna speciella kostnad är känd som en återförsäljares planlösning, och det kan vara enorm. Nybilsförsäljningen är vanligtvis inte tillräckligt för att täcka dessa kostnader. Sälja begagnade bilar, though, kan hjälpa mycket.
Process
Återförsäljare normalt kommer att försöka hålla linjen på ditt inbyte värde.

När du har bestämt dig för att ta din gamla bil som inbyte, kommer dealern bedöma fordonet för dess värde. Detta värde är normalt bilens grossistvärdet som anges i återförsäljarens aktuella Black Book (eller Kelly Blue Book). Det är på denna punkt som en återförsäljare kommer att försöka hålla linjen på ett inbyte, medan du ska försöka få mer för det. Det kan göras, men det tar en del arbete.
Varning
tar aldrig dealerns första erbjudande för ditt inbyte.

acceptera aldrig dealerns första erbjudande på ditt inbyte. Det beror på att han är oftast byggda i rummet för att gå på detta erbjudande, ibland med betydande belopp. Flera skäl finns till varför erbjudandet kan vara låg. En är att återförsäljaren har att spendera pengar på rekonditionering bilen för återförsäljning. Erbjud dig att ha det renoveras själv om han ska ge dig vad du vill ha för din bil. Presentera detaljhandel och privat försäljning värden utskrifter för din bil, om det behövs. Addera Expert Insight
vara villig att vara en hård bargainer om du vill ha maximal valuta för din handel.

En återförsäljare kan göra en hel del pengar på ditt inbyte. Om du vill ha maximal valuta för din handel, bör du vara beredd att pruta hårt för det. Du bör också aldrig diskutera handel i bilen förrän du har kommit överens om köpet av din nya. Efter det, ta upp din handel, och vara beredd för vissa ge-och-ta på dess värde. Chansen finns, återförsäljaren småningom skulle höja hans erbjudande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150854.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.