Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Ta reda på NADA Handel i värdet av en begagnad bil

NADA som är National Automobile Dealers Association har en online guide för bestämning av handeln med värdet på din bil. Om du funderar på att skaffa en ny bil och behöver veta hur mycket pengar du kommer från handel i din gamla bil, kan du använda NADA värderingen verktyg för att utvärdera din bils värde. Så här använder NADA att bestämma handeln i värdet av din begagnade bil. Instruktioner
1

Gå till NADA hemsida och klicka på "Ny & begagnad bil prissättning" under konsumenten delen av webbplatsen.
2

Klicka på " ;. Nya och begagnade bilar Center "länken under bilen Research kategorin
3

Välj märke på bilen som du vill handla på och välj sedan år
. 4

Välj bilens modell och trimma. För att NADA att ge en korrekt handel i värde, måste du ge dem så mycket information som möjligt. Den trim av en bil är i grunden bilens stil som gör NADA bestämma standardfunktioner för modellens stil.
5

Ange bilens körsträcka och kolla alla tillämpliga utrustning alternativ som bilen kommer med. NADA pre-väljer de alternativ som är standard, men du har att välja ytterligare alternativ som de inte omfattar. Efter allt, vet du din egen bil bättre än NADA gör.
6

Klicka på "Fortsätt" för att granska den fria handeln i rapporten. NADA ger fyra olika värden. De ger detaljhandeln värdet på bilen och de ger också handeln i värde utifrån bilens skick, grov, genomsnittlig eller ren. Om din bil är i dåligt skick, använd den grova värdet. Om det är genomsnittliga, använd det genomsnittliga värdet och om din bil är i top notch form, använd rena värderingen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150853.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.