Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man jämför Kelly Blue Book och Edmonds Trade In Car Values ​​

Om du ska byta in din bil för att få en ny, väldigt ofta den gamla bilen värdet används som en delbetalning för den nya bilen . Frågan är: Vad är det andrahandsvärde för den gamla bilen Både Kelley Blue Book och Edmunds är mycket respekterade resurser inom bilindustrin?. De båda har online-verktyg som kan hjälpa till att fastställa andrahandsvärde för din bil. Tänk dock, varje resurs har olika sätt att bestämma en bils andrahandsvärde. Hellre än att ta en över den andra, är det bäst att gå igenom båda verktygen för att hitta bilens andrahandsvärde. Instruktioner
1

FÅ EDMUNDS HANDEL MED VÄRDE

Besök Edmunds hemsida

Välj din bil årsmodell fabrikat och modell och stil

uppgifter Infoga för bilar som färgen antalet miles och tillvalsutrustning. Edmunds gör det enkelt att välja den extrautrustning eftersom de lista det bokstavsordning.

Sätt villkoret för din bil. Bestäm om det är i bra form eller knappt värt att sälja. Edmunds ger alternativ för utestående, ren, snitt, grov och skadad.

Få andrahandsvärde rapport. Skriv ut den så att du kan jämföra den med Kelley Blue Book rapport
2

Hämta Kelley Blue Book HANDEL MED VÄRDE

Besök Kelley Blue Book hemsida

Välj ditt bilens år, märke och modell

Välj handeln i värde. Skiljer sig från Edmunds hemsida, tvingar Kelley Blue Book dig att bestämma vilken värdering du vill ha innan du ger någon information. Alternativen är handel i värde, Private Party och återförsäljaravtal. Du kan alltid komma tillbaka efteråt för att välja något av de andra alternativen. Edmunds, å andra sidan, ger alla tre värderingar på slutrapporten.

Välj ditt fordon trim som också är känd som ett fordon stil

Ange uppgifterna för bilen såsom körsträcka och tillvalsutrustning. Kelley Blue Book kommer automatiskt att bocka av den vanliga frågan utrustning som medföljer modell bil. Det är upp till dig att lägga till ytterligare valfria funktioner på din bil. Till skillnad från Edmunds, som alphabetizes sina funktioner, listar Kelley Blue Book funktionerna i slumpmässig ordning.

Välj bilens skick. Välj från utmärkt, bra, rättvis eller dålig. Efter val av bilens skick, väljer att fortsätta att få din andrahandsvärde.
3

jämföra de två RAPPORTER

Du kommer att märka skillnader mellan de två, men tillbringar en lite tid att gå igenom alla rapporter att förbereda dig för att förhandla med återförsäljaravtalet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150852.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.