Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur Bestäm Edmunds Handel i värdet av en bil

Edmunds publicerar webbplatser som hjälper att utbilda och stärka bil konsumenter. Om du är på på marknaden för att köpa en ny bil utan att behöva handla i den gamla, skulle det vara i ditt bästa intresse att använda någon av Edmunds online-verktyg. Specifikt använda till verktyg som beräknar andrahandsvärdet på din bil. Med den här informationen innan du talat med en återförsäljare kan vara skillnaden mellan att få optimala värdet för din handel och lämnar pengar på bordet. Så här avgör bilens andrahandsvärde med Edmunds. Instruktioner
1

Besök Edmunds hemsida och klicka på begagnad bil länken för att komma åt handeln i sektion av webbplatsen.
2

Markera länken med titeln "Bestäm värdet på din bil "för att börja bestämma bilens handel i värde.
3

Välj vilken typ av bil som du handlar i. Edmunds har bilarna listade i alfabetisk ordning med hypertext länkar för varje fabrikat. Välj ditt märke och sedan likaledes välja år bilen gjordes.
4

Välj modell av din bil och sedan väljer stilen. Stilen är något sätt att ytterligare definiera egenskaperna hos din bil.
5

Visa andrahandsvärde och skriva ner det. Vid denna punkt i processen Edmunds visar andrahandsvärde för bilen du angett. Även om detta andrahandsvärde är allt gott och väl att det inte är specifik för din bil i ditt område av landet. Så, se till att du har antecknade ner andrahandsvärde visas och fortsätta på.
6

Sätt i fordon detaljer genom att välja "Sälj" alternativet, fordon färg och antalet miles från bilens mätarställning.
7

Inkludera tillvalsutrustning att din bil har. Ju fler funktioner du bil har högre andrahandsvärde så ta din tid och se till att du inkluderar alla de valfria funktioner.
8

Berätta Edmunds villkoret för din bil. Denna information är lite mer subjektiv men vara ärlig när du väljer villkoret för din bil. Om du har det i enastående form, vilket innebär att du har detaljerade bilen ofta, höll den igång optimalt, och det är ren inifrån och ut då du kan välja enastående. De flesta bilar faller i genomsnitt eller rena kategori.
9

Få nya andrahandsvärde. Innan du klickar på Hämta prissättning rapporten, bekräfta ditt postnummer. Du vill se till att Edmunds ger ett andrahandsvärde för ditt område.
10

Jämför den specifika andrahandsvärde den allmänna andrahandsvärde. Även om detta inte är absolut nödvändigt, kan du se var vissa auto återförsäljare kan använda den allmänna handeln i värde (se steg 5) för din bil. Eftersom du har specifika detaljer, se till att du skriver ut den och ta den med dig till generalagenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150851.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.