Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man beräknar den Kelley Blue Book Trade In Värde

När det gäller att köpa och sälja bilar, är det bäst att vara en upplyst konsument. Den Kelley Blue Book är ett värdefullt verktyg att använda för att se till att du får den bästa deal.If du är ute efter att byta in din bil för att köpa en annan, måste du ta dig tid att ta reda på vad din bil är värd . Trots allt, om handeln med värdet inte får du det pris du behöver, kanske en privat försäljning är ditt enda alternativ. Hitta din bils handel i värde med hjälp av Kelley Blue Book kan du spara tid och pengar. Instruktioner
1

Gå till Kelley Blue Book webbplats. Väl på plats klicka på "begagnad bil" länken för att starta processen. Du måste hitta det året, märke och modell av bilen du handlar i.
2

Välj rätt värdering. Kelley Blue Book innehåller tre typer av värdering (väl egentligen fyra om man räknar certifierade pre-owned). De är Trade-In, privat försäljning och återförsäljaravtal. Välj Trade-In val.
3

Välj din bils trim. Trim är Kelley Blue Book sätt att ytterligare differentiera din bil från andra bilar av samma märke och modell. Trim är en djupare detaljnivå. Till exempel har en Toyota Previa två typer av trim, det finns DX S /C-Minivan och LE S /C-minibuss. Se till att välja rätt klädsel för din bil.
4

Öka din bils handel i värde genom att lägga all utrustning alternativ. Detta steg är ett viktigt steg när det gäller att hitta bilens handel i värde. Kelley Blue Book kommer att lista alla de vanliga funktionerna, vilket innebär att du måste lista alla bilens icke-standardiserade optioner. Här är där du får verkligen sälja din bil (så att säga). Om din bil har en dubbel CD-spelare, månen tak, uppvärmda förarstolar, skinnklädsel, lista det här. Ju fler funktioner du har, desto bättre din handel i värde. Glöm inte att ange fordonets körsträcka.
5

Välj villkor för din bil. Var ärlig. Enligt Kelley Blue Book, endast 5% eller färre begagnade bilar är faktiskt i utmärkt skick. Låt inte dina känslor få det bästa av dig. Om du har svårt att vara ärlig, be din kompis att utvärdera bilens skick. Du kan välja från utmärkt, bra, rättvis och (förhoppningsvis inte) dålig.
6

Få bilens handel i värde. Webbplatsen visas automatiskt bilens värde efter att ha valt bilens skick.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150850.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.