Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Ta reda på om du donerar Bilar istället för att göra Cash for Clunkers

Om du har ett djur eller två sitter i din uppfart, avgöra om att donera bilar istället för att göra Cash for Clunkers program.The CARS (bilstöd rabattsystemet) , mer känd som Cash for Clunkers, detaljer som bilar kvalificerar för Cash for Clunkers-programmet och som inte gör det. Och din individuella situation kommer att diktera huruvida donera eller gör regeringens Cash for Clunkers är ett bättre alternativ för dig. Instruktioner
1

Bedöma vilken typ av clunker du har. För att avgöra om din bil är berättigad till dig att delta i Cash for Clunkers-programmet, vet vad bilarna kvalificerar.

Cash for Clunkers bilar måste vara mindre än 25 år gammal och du måste köpa en ny bil när du slår i den gamla bilen. Fordonet ska få 18 miles per gallon eller mindre, som en allmän regel. För en närmare titt på regeringens CARS program, se avsnittet Resurser nedan för en direktlänk.
2

Kolla in om din bil kan doneras. De flesta organisationer som accepterar bilen donationer kommer att ta nästan alla bilar, oavsett om de är igång eller inte. Om din bil inte uppfyller Cash for Clunkers riktlinjer, kan donera vara ett bra alternativ.
3

Budget dina pengar för att se om en ny bilköp passar din budget. Cash for Clunkers-programmet är ett utmärkt sätt att få gamla, bensinslukande, utsläpp-spyr bilar från vägarna, men om du helt enkelt inte har råd att köpa en ny bil, kan programmet inte vara rätt för dig.
< p> Lägga till en månatlig bil betalning till en redan sträckt budget är inte ett smart drag. Att köpa en begagnad bil är alltid billigare än att köpa en ny bil.
4

Ta ett skatteavdrag när du donera en bil. Bil donation är i allmänhet ett helt gratis sätt att bli av med en oönskad bil och du kan kvalificera sig för ett skatteavdrag för att donera bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150847.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.