Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur att byta in din bil med negativt eget kapital

De flesta människor har hört termen negativt eget kapital. Faktum är varje helt ny bil som köps och drivs bort av bilen partiet för första gången, har omedelbar negativt eget kapital. Om du försöker byta in din bil, och du är skyldig mer pengar på det än vad det är värt, du har negativt eget kapital. Bilar är inte som hus, kommer de aldrig att öka i värde, minskar de bara i värde över tiden. Om du försöker byta in din bil som har negativt eget kapital, här är några sätt att göra det. Instruktioner
1

Det första sättet att handla i en bil med negativt eget kapital är att betala en betydande handpenning på den nya bilen som du vill köpa. Detta kommer att eliminera en del av de pengar som du är skyldig på din nuvarande bil lån. När du har negativt eget kapital i ett fordon, kommer bilhandlare tar det belopp du är skyldig, över vad det är värt, och lägga detta belopp till ditt nya billån. Problemet är, kommer banken bara låna en viss procent av pengarna på en bil, det kallas belåningsgrad. Vanligtvis med god kredit kommer banken lånar bara 120% av den nya bilens verkliga värde. Om du har för mycket negativt eget kapital för att rulla över på ett nytt lån, kommer banken inte godkänna lån för den nya bilen.
2

Så om du är som de flesta människor i dessa dagar och du är fastspänd för kontanter, och har svårt att komma upp med ett par extra tusen dollar för att sätta en handpenning på en ny bil kan du göra steg 2, som är att leta efter stora fabriken rabatter. Dessa rabatter från biltillverkarens kommer att minska det negativa egna kapitalet i bilen du handlar med och det kommer att göra det möjligt för banken att godkänna ditt lån, och det kommer att få dig ur vad du kör nu.

3

Steg 3 efter att du har valt att lägga en handpenning på en bil, eller ta en fabrik rabatt, nu måste du förhandla fram bästa möjliga affär som du kan få. De bilförsäljare är i detta spel för att tjäna pengar, ju mer de kan få dig att betala för en bil, desto mer pengar de lägger i sina fickor. Var inte rädd för att be för $ 500 mer för din handel, eller $ 2000 kan kopplas inköpspriset för en ny bil. Och glöm inte, om affären inte känns rätt för dig, kan du alltid gå iväg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150846.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.