Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man lägger in en panträtt i en bil

Om du vill lämna in en panträtt i en bil, det finns vissa steg som du måste följa. De åtgärder du vidtar bör vara förenliga med lagar och regler inom din egen kommun och stat. Placera en panträtt i en bil kan hjälpa dig samla på en skuld som någon är skyldig dig för reparation arbete på bilen. Saker du behöver
Repair order
lämna in blankett
Preliminärt meddelande
Intyg
Visa fler instruktioner
1

Leta arbetsordern, uppskattning eller faktura undertecknats av kunden som får dig att gå vidare med de nödvändiga bilreparationer.
2

Kontrollera med stadgan i ditt tillstånd för att se till att du följer alla nödvändiga åtgärder. Du kan få din statens statyer tillsammans med de juridiska former på ditt tillstånd regeringens hemsida. Länets rådhus kommer också att ha juridiska former.
3

Vänta tills frist att löpa ut för betalning av skulden. Gäldenären har en rimlig tid efter det att arbetet har utförts för att göra betalningar.
4

Skicka konsumenten ett preliminärt meddelande av certifierad post om återbetalningen inte kan fastställas. Innehålla namn och adress på alla som är en part i transaktionen. Ge en beskrivning av de genomförda reparationer. Inkludera den adress där arbetet utfördes.
5

ge konsumenten viss tid för att ta itu med kallelsen. Om det inte finns något svar fil kvarstaden i det län där bilen är belägen. En kopia av reparationsservice ordning bör inkluderas. Den exakta processen varierar från stat till stat. Länet kontorist kan ge dig hjälp.

Låt konsumenten tid att besvara utsaga. Om det finns ett svar som konsumenten kommer det att finnas en domstol datum satt för båda parter att delta. Om konsumenten inte svarar då du kommer att få en dom och inlämnandet av kvarstaden är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150843.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.