Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur skräp en gammal bil utan en titel för gratis

Om du någonsin har försökt att donera en gammal bil till en välgörenhetsorganisation, du insåg snabbt att de flesta välgörenhetsorganisationer inte kommer att ta en gammal bil som inte har en titel. Du har möjlighet att kontakta Department of Motor Vehicles i ett försök att säkra titeln för bilen, som kommer att kosta pengar. Eller, måste du betala för att få det junked. Det finns en annan fri alternativ. Instruktioner
1

Gå till Junk My Car hemsida www.junkmycar.com. De erbjuder gratis tjänster bil borttagning i USA och Kanada.
2

Ange ditt postnummer så att folket på Junk My Car kan hitta närmaste bogsering tjänsten att komma och hämta bilen gratis. Addera 3

Förse dem med ditt namn, telefonnummer och e-postadress. Denna information är nödvändig eftersom bogsering tjänsten måste kontakta dig för att boka bilen upphämtning.
4

Berätta om fordonet. Ge dem det året, antalet fordon ID, märke, modell och färg. Fordonets ID-numret är inte absolut nödvändigt, men det hjälper att påskynda avlägsnandet av fordonet.
5

beskriva tillståndet för fordonet. Var inte generad. Ge dem en ärlig beskrivning av fordonet. När allt är namnet på verksamheten Junk min bil, deras vana vid att få clunkers.
6

Låt dem veta var fordonet befinner sig och klicka på Skicka för att skicka informationen. När du skickar in din information kommer du att få ett ID-nummer och en länk så att du kan skriva ut en Tow Tagg för fordonet. När du skriver ut Tow tagg, skriv Lås ID-nummer i utrymmet platsen taggen i vindrutan.
7

Vänta bogsera företag att kontakta dig. Detta händer oftast inom 48 timmar lämna din bil för borttagning. Den bogsera bolaget kommer att ringa för att bekräfta placeringen av fordonet och begära ytterligare upplysningar. De kommer att undersöka huruvida eller inte fordonet har en titel, men om du inte har en, det är inte ett problem. De accepterar bilar utan en titel.
8

Uppdatera din begäran om borttagning när bilen hämtas ut. Gå tillbaka till Junk My Car hemsida och uppdatera statusen av bilen bort. Folket på Junk Min bil är intresserade av hur bilen borttagning gick, så låt dem veta om du var nöjd med deras tjänst.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150842.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.