Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln i en bil för en billigare

I världen av bilförsäljningen kan vara komplicerat. Om du försöker att befria er från en dyr bil så att du kan köpa en billigare, har du ett par alternativ. Du kan prova en privat försäljning som skulle ge dig mer pengar, men privat försäljning kan ta tid. Ditt andra alternativ är att byta din bil i. Detta kan tyckas vara en skrämmande uppgift, men om du gör dina läxor och är villiga att pruta, kan du få en bra affär. Instruktioner
Handel i din bil
1

Inspektera bilen för att se om eventuella reparationer är nödvändiga. Innan du kan överväga handel i en bil, måste den kunna passera din statens inspektion. Kontrollera bilen för eventuella små problem som behöver reparationer kommer också bidra till att öka bilens andrahandsvärde. Rengör den ordentligt, verktyg. En ren bil anses allmänt som en välskött bil. Bilens andrahandsvärde
2

Research. Du kan göra detta på två sätt. Först, kan du titta på nätet. Vissa webbplatser kan du ange specifik information om ditt fordon och få dess ungefärliga värde. Din andra alternativet: Ta bilen till så många återförsäljare som möjligt och låta dem bedöma din bil. Spåra de värden de ger dig och jämföra dem med online värdet. Därifrån kan du bestämma vilket pris du skulle vara villig att acceptera som en handels-in belopp.
3

Ta din bil till en återförsäljare för att handla det i. De flesta återförsäljare har många handel -in program. Typiskt för dessa inkluderar handel i en dyrare eller nyare fordon, handel i en billigare bil och handel för kontanter. Handeln-för-kontant alternativ kommer vanligen netto du den minsta mängden pengar, men det kommer att ge dig mer frihet att köpa den bil du vill ha. Handel i en billigare bil på återförsäljarens mycket kommer netto dig lite mer pengar men kommer också att begränsa dina alternativ. Vara beredd att bråka med säljaren om värdet på ditt inbyte. Återförsäljarna är i branschen för att tjäna pengar, inte att ge dig det bästa erbjudandet.
4

slutföra de nödvändiga pappersarbetet. När du handlar i din bil, kommer du vara tvungen att skriva det till generalagenten. Detta innebär att du kommer att behöva föra objekt såsom titel, taggar och inspektionsrapporten. Återförsäljaravtalet kommer att berätta exakt vad som behövs för att slutföra inbyte. Du kommer också att behöva slutföra pappersarbetet för att köpa din nya bil.
5

Registrera och försäkra din nya bil. Se till att du följer alla statliga lagar om din nya bil. Dessutom, inspektera bilen och dra nytta av att garanti som kan ha kommit med fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150841.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.