Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln i en begagnad bil

När du väljer att köpa en ny bil, kanske du vill byta in din gamla. Att gå till en bilfirma kan vara en skrämmande upplevelse. Här är några riktlinjer som hjälper dig att göra det till en mindre smärtsam process. Instruktioner
1

Utvärdera värdet av din begagnade bil innan du går till generalagenten. Gå till www.kellybluebook.com för en gratis uppskattning av ditt fordon. Klicka på "Go" knappen i begagnad bil avsnittet. Välj lämplig året, märke och modell av bilen. Ange din lokala postnummer
2

Titta på din bil och skriver följande på ett papper:. Körsträcka och grundläggande funktioner utrustning (A /C, elektriska fönsterhissar, CD etc). Med hjälp av denna information, välj "andrahandsvärde" länken. Välj trim för ditt fordon, typ av transmission och aktuell körsträcka. Bocka av gällande utrustning (standard funktioner kommer automatiskt att kontrolleras av).
3

Tänk om din bil och välj sedan lämplig fordonets skick (utmärkt, bra, rättvis eller dålig). Klicka på knappen "nästa" och du kommer att tas till en sida med bilens uppskattade prissättning. Skriv ut en kopia av denna som referens.
4

Gå till bilfirma där du vill byta in din begagnade bil. Om du köper en ny bil, börja förhandla prissättningen utan att nämna ditt inbyte. De flesta återförsäljare kommer att fråga, men spela dum. Detta kommer att ge dig mer flexibilitet med din totala köpeskillingen. När du får några siffror, be om en kopia av sin 4-kvadrat ark där de har skrivit den här informationen. Berätta för dem att du funderar på deras erbjudande, men att du måste lämna och kommer tillbaka senare.
5

Efter att ha väntat i ungefär ett dygn, kontakta generalagenten. Tala med säljare /chef du hade diskuterat ditt inköp av fordon med. Säg till honom att du är intresserad av handel i ett fordon med ditt nya inköp av fordon. Du måste ställa in ett möte för att få ditt inbyte utvärderas av återförsäljaren (vanligtvis en begagnad bil manager).
6

Ta med din inbyte bil, nuvarande registreringen, 4-kvadratiska papper och Kelly Bluebook utskrift till generalagenten. Gå till den person som kan utvärdera ditt fordon. Efter de kolla upp det, kommer ett erbjudande att ges till dig. Vanligtvis kommer deras erbjudande att vara lägre än Kelly Blue Book. Använd ditt bästa omdöme. Om andrahandsvärde är acceptabel, kommer värdet att gå mot din nya bil köp. Förutsatt att du inte är skyldig några pengar på ditt inbyte fordon, kommer de att behöva omvärdera prissättning uppdelning av din bil baserad på den information de gav dig på 4-square förra gången du var där. Detta kommer att fungera till din fördel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150840.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.