Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln ett fordon

Du har äntligen hittat den bil du vill ha och har beslutat att byta in din gamla bil. Lära sig vad återförsäljarna vill och hur processen fungerar kan vara oroande. Din bil kan verka ovärderlig för dig, men det är en kostnad för att göra affärer för generalagenten. Att förstå hur de hanterar inbyte kommer att minimera din ångest. Du kan ange återförsäljaravtalet självsäker, kunnig och i kontroll. Handel i din bil kan vara äventyr, men en positiv sådan. Saker du behöver
Credit ReportFinancial lien innehavaren
payoff
Visa fler instruktioner
1

Call din hållare fordon lien och reda payoff citat. Din payoff citat är det belopp som behövs för att betala för att betala av billån. Det är balansen betalas plus eventuell ränta.
2

Få en kopia av din kredit rapport från endera av tre stora kreditupplysningsföretag webbplatser Equifax, Experian, eller Transunion.com. Du kan få en kopia av alla tre kreditupplysningar gratis årligen från annualcreditreport.com
3

kontrollera din bil du bilen som om du köper den. Var ärlig om alla sina brister, eftersom återförsäljaravtalet blir. Detta kommer att hjälpa dig kategorisera din bil som utmärkt, bra, genomsnittliga eller dålig.
4

Få din bil detaljerad. Det är viktigt att visa det återförsäljaravtal som du har tagit hand om fordonet. Även den fysiska skick bilen är det första attributet att få en rättvis handel-i utvärderingen.
5

Ta bort alla etiketter och parkeringstillstånd för fönstren.
6

Granska din kontroll för att se om du behöver nya däck eller bromsar. Kontrollera för varje organ skador på bilen. Spendera inte för mycket pengar på reparationer, du kan förlora pengar i slutändan, om du gör det
7

ändra eller lägga till något underhåll vätskor, såsom olja, bromsvätska, växellådsolja, eller. frostskyddsmedel. Visar att du har kvar din bil minimerar reparationskostnad att återförsäljaren kan subtrahera från handeln i värde.
8

Research vilka återförsäljare säljer begagnade fordon liknar din i området. Läs platsannonser eller besök andra återförsäljare att värva fordonen och skriva ner priserna.
9

Gå till Autotrader.com och Cars.com och jämföra försäljningspriset för ditt fordon är i ditt område.

10

Kontrollera med National Automobile Dealers Association (NADA) Kelley Blue Book (KBB) och Edmunds att ta reda på värdet på din bil. Du måste ange körsträcka, skick på bilen, år, märke, modell och postnummer på där du planerar att handla det i. De webbplatser med ge dig en uppskattning av hur mycket att förvänta sig för handeln i. Ibland uppskattning är för högt eller för lågt, men med denna uppskattning kommer att hjälpa dig att bli en informerad förhandlare.
11

Är ditt inbyte en populär bilmodell? Beakta risken återförsäljare tar när handeln ditt fordon. De kommer säkert. Återförsäljarna kommer att överväga hur länge bilen kommer att stanna på tomten och om de kommer att göra någon vinst av det.
12

Figur din andrahandsvärde genom att betrakta sälja trenden av ditt fordon och på webbplatser utvecklingssamtal . En återförsäljare kommer inte att betala mer än grossist för ett fordon. Grossistpriset är handeln i värde. Försäljningspriset på fordonet är vanligtvis $ 1.200 till $ 2000 över vad som erlagts för det.
13

Förhandla din inbyte separat från priset på den bil du köper. Din inbyte erbjudande kan vara lägre än vad du vill, men den nya bilen priset kan vara lägre för att kompensera för den låga handeln i. vice versa, kan du få en bra bit över det belopp som du ville ha för handeln, men den nya bilen får vara friendly.
14

Se till att du ger ett återförsäljaravtal med rätt payoff beloppet av fordonet och kvarstad innehavare. Använd din kredit rapport för att dubbelkolla att du får den bästa låneräntan för köpt ny bil. Se till att allt som har undertecknats av lämpliga parter, siffrorna är korrekta, och datum för utbetalning av ditt inbyte kommer att göras av återförsäljare inom 10 dagar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150839.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.