Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Vad är en defekt Titel Bond?

Om det ursprungliga ägandet av ett motorfordon eller en annan bit av egendom försvinner eller defekt, i syfte att överföra äganderätten juridiskt, måste ett defekt titel obligation säkras med den nuvarande ägaren. Om du behöver en defekt titel obligation, måste du veta var och hur man får en, i vilken mängd och hur processen fungerar. Använd

När titeln på ett fordon eller annan egendom försvinner eller defekt, måste ett defekt titel bindning erhållas genom den nuvarande ägaren för att överföra ägandet av fastigheten. Enligt Bernard Fleischer & Sons, Inc. Advanced Services Försäkring, händer detta ofta med motorfordon och Department of Motor Vehicles i varje stat har information om att få en defekt titel obligation.
Skaffa Bond

De flesta företag som tillhandahåller borgensförbindelser kan ge dig en defekt titel obligation. Även de flesta stater har en process för att hjälpa dig att uppnå en obligation. I vissa stater, Georgien till exempel, kan en defekt titel bindning uppnås genom länet Skatteverket kommissionär kansli eller Georgia Motor Vehicle Division.
Bestämma
Belopp
< p> Det belopp av obligationslånet kommer att vara för det beräknade värdet av fordonet eller annan egendom, inte för försäljningspriset.
Typer
p Om bevis på ägande är i tvisten för annan egendom än ett motorfordon, kan en titel bond behövas för att överföra äganderätten samt. En licensierad titel agent bond leverantör eller vissa advokatbyråer kan hjälpa dig att säkra obligationen du behöver.
Skydd mot

Enligt The Säkerhet Group Agency, LLC, ett defekt titel bond skyddar obligee mot förlust, i fall en dubblett titel har utfärdats.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150838.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.