Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man beräknar andrahandsvärdet på en Vehicle

När du försöker sälja en bil, måste du göra en del efterforskningar för att fastställa en lämplig begärt pris. Du kommer förmodligen få ett annat pris för din begagnade bil om du säljer den till en enskild köpare eller om du byta in det till en återförsäljare där du kan köpa en ny bil. Se till att du vet några grundläggande fakta om din bil. Den form som det är i och slitage det har genomgått en stor inverkan på det pris du kan överväga att be. Instruktioner
1

logga in på webbplatsen för Kelley Blue Book (se Resurser). Detta är en mycket betrodd och respekterad resurs i bilen-köpa industrin. Baserat på en rad faktorer om din bil, kommer den här webbplatsen att ge dig en korrekt prisklass för dess andrahandsvärde.
2

Klicka på "begagnade bilar" fliken längst upp på sidan . Välj år, märke och modell av din bil. Om din bil är en 2002 Saturn SL2, koppla in den informationen. Klicka på "Go" för att skicka.
3

Välj "andrahandsvärde" prompt på nästa skärm. Detta är vad du vill veta. Du är inte intresserad av den privata parten Värde eller marknadspriset.
4

Ange körsträcka på nästa sida. Ange också om fordonet har en manuell eller automatisk växellåda. Därefter klickar du på alla de funktioner du bil besitter - vilket kan omfatta allt från en bakre spoiler eller måne tak till makt dörrlås och en mp3-spelare. Återigen, vara specifik. En bil med fler funktioner kommer förmodligen att vara värt mer. Det enda sättet att komma fram till ett exakt värde är att korrekt ange all information KBB frågar efter.
5

bedöma tillståndet för fordonet. Titta på de alternativ och försöka avgöra vilken uppsättning uttalanden återspeglar formen på din bil. Finns det synliga rost? Gör däcken behöver bytas? Den har haft en omfattande kroppen skada? Är rengöra den som på insidan som det var när du köpte den? Klicka på "Fortsätt", KBB kommer att visa dig den ungefärliga andrahandsvärde på din bil Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150837.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.