Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Om Car inbyten

Bil inbyten innebär mer än att bara lämna dealern nycklarna till din gamla bil. För att se till att du får det bästa priset för ditt inbyte, är det viktigt att göra en del forskning för att fastställa det verkliga värdet på bilen. Det är också viktigt att en säljare förstår att du kommer att tjäna mer pengar med en privat försäljning. De som inte vill ha besväret med privat sälja en bil överväga brukar återförsäljare inbyten en enkel lösning. Överväganden

Återförsäljare köpa bilar på inbyte i grossistledet kostnad. Grossistpris är kostnaden en återförsäljare kommer att betala för bilen på auktion, och därefter, det pris de kommer att ge dig på inbyte. Det är just därför att handel i en bil gör dig mindre pengar att privat sälja car.The återförsäljaren kommer att kontrollera aktuella trender att se det faktiska värdet på bilen på auktion under de senaste dagarna. Detta innebär förvisso inte att det inte är gott om svängrum på värdet av din bil. Tänk på att din bil inbyte är fortfarande en försäljning, så kan presentera den bästa möjliga produkt för inbyte till dealern.
Förberedelser

Ta bilen till en bil handlar tjänst för en fullständig sanering. Alla pengar du spenderar mer än väl kommer att betala sig i slutändan. Om du väljer att inte använda en professionell service, rensa ut din bil, tvätta den ordentligt, dammsug den och ta bort alla personliga saker. Torka dörren slutar och fönster ordentligt. Återförsäljare kommer att titta på det allmänna tillståndet för bilen.
Assessment

Gör en ärlig bedömning av tillståndet i ditt fordon. Tre kategorier finns för fordon bedömning: utmärkt, god och rättvis. Utmärkt tillstånd representerar en perfekt bil i perfekt skick. Väldigt få bilar än gatastänger och anpassade bilar tillhör denna category.Good tillstånd speglar den vanligaste kategorin av de begagnade bilar. Glaset, däck och motor är alla i gott skick med lämplig körsträcka för åldern på bilen. Återförsäljaren kan behöva göra smärre organ reparationer. Ett fordon i verkliga skick kan kräva viss mekanisk och kaross innan försäljning. Bilen kanske även behöver däck och kan ha höga miltal.
Research

Internet erbjuder ett antal platser för att hjälpa dig i handel i bilen. Forskar det aktuella värdet på din bil är absolut nödvändigt att få ett rimligt pris. Medan många människor antar att du inte kan förhandla om priset för inbyte med en återförsäljare, är detta inte sant. Din största valet beror på huruvida att handla din bil eller inte. Beväpna dig med den "gå kurs" för just din bil för att göra en mer utbildad choice.Based på vad du känner efter en bedömning av din bil, ser bilen upp på en av de använda många platser bilen värderad. Bland de många är Edmonds, Kelley Blue Book och Nada Guider (se Resources nedan). Alla tre webbplatser erbjuder prisnivåer beroende på hur du vill sälja din vehicle.Retail pris är kostnaden för att köpa bilen från återförsäljaren. Trade-in är fordonet priset då handlas till återförsäljaren --- grossist värdet på bilen. Privat försäljningspriset återspeglar det pris du kan få om bilen säljs till en privatperson.


Beslut Efter att ha avslutat din forskning, du har nu tillräckligt med information för att avgöra Om dealern erbjuder dig en rättvis handel-in värde för din bil. Besök återförsäljaren och se vad pris erbjuds. Du kommer att väga bekvämligheten med omedelbar försäljning kontra jobbet att sälja bilen yourself.The dealern kommer att utvärdera hela fordonet. Villkoret kommer ålder, körsträcka, fordonets historia, däck och transmission alla kontrolleras noggrant. Många återförsäljare drar också en auktion bekostnad av ett par hundra dollar för att transportera och auktion avgifter. När dealern ger dig priset, det är ditt beslut. En annan sak att tänka på är att grossistpriset skall dras av från den totala kostnaden för din nya bil. I många stater, kommer detta att sänka nybilspriset där du kan betala moms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150836.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.