Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln i en bil

Om du funderar på att köpa ett nytt fordon, är oddsen goda att du har åtminstone övervägt handel i din gamla bil. Följ stegen i den här artikeln för att göra det ordentligt. Saker du behöver
Value guide
Visa fler instruktioner
1

fastställs handelsordningen värdet på din bil genom att titta på ett värde guide som NADA eller Kelly Blue Book. Dessa böcker visar dig exakt hur mycket din bil är värd på ett återförsäljaravtal, en auktion, eller om du skulle sälja det själv.
2

Fråga för en bedömning i förväg och notera eventuella problemområden återförsäljaren får hitta. Ibland återförsäljaren kan hitta ett enkelt problem som en bakre bakljus fungerar inte som signifikant sänker dess värde. Genom att fastställa det själv, kommer ditt värde automatiskt att gå upp.
3

Städa ur bilen, ger det en bra tvätt och samla upp alla dina underhåll papper tillsammans. Om du har alltid haft oljan förändrats eller hade en återförsäljare arbete på det, ta med dessa papper. Ju bättre bilen ser ut och fungerar, desto bättre din handel vara.
4

Leta efter en återförsäljare som inte har din modell i lager. En bil parti som har flera versioner av din bil kommer automatiskt att ge dig en mindre mängd.
5

Acceptera det bästa du kan hitta. Du bör besöka minst tre återförsäljare eller mycket bil för en bedömning innan du gör ett beslut. Basera dina beslut inte bara på vad de ska ge dig för din handel, men hur mycket du ska betala i slutändan köra för din nya bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150834.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.