Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln i en Finansieras bil

Medan de flesta finansiella experter kommer att berätta för dig att vänta tills din gamla bil betalas ut helt innan du byta in det, kan du fortfarande få en bra affär på en ny bil utan att behöva betala alltför stränga påföljder . Bara se till att du undviker vanliga återförsäljare bedrägerier, och vet värdet av ditt inbyte innan du kör ut på den nya bilen. Saker du behöver
Kelley Blue Book
Visa fler instruktioner
1

Kontakta den finansiella institution som hanterar din nuvarande bil lån och ta reda på den exakta payoff belopp. Att bli informerad om det faktiska beloppet kommer att ge dig en fördel vid förhandlingsbordet, särskilt om dealern är samvetslösa och försöker blåsa hur mycket pengar du är skyldig på din finansierad bil. Kom ihåg att den verkliga payoff beloppet kan variera från dag till dag på grund av upplupna räntor.
2

Skaffa ett exemplar av Kelley Blue Book att fastställa det aktuella värdet på din bil, vilket möjliggör körsträcka och den övergripande skick. Med denna siffra, kan du avgöra om du är "upp och ner" på ditt lån, vilket innebär att du är skyldig mer än bilen är värd. Om du är upp och ner, kan du skjuta upp ditt beslut att handla i din finansierade bilen tills du har betalat ut mer av lånet.
3

Handel i en finansierad bil för en ny från samma handlare och samma finansiella institut. Bilhandlare och banker uppskattar kundlojalitet, och du kan få särskilda incitament för att hålla sig med samma människor som hjälpt dig komma in i din finansierat aktuella fordonet.
4

upp för bedrägerier som vissa bilhandlare kan använda när du försöker att handla i ett finansierat fordon. Vissa återförsäljare kan felcitera vad din bil är värd, medan andra får använda en falsk kredit rapport för att neka dig från att ta emot en låg ränta. Om du vid något tillfälle känner dig obekväm med affären du får helt enkelt gå iväg.
5

Förbered för affären i förväg genom att rengöra din finansierad bil och ha din kredit rapport och en Kelley Blue Book citat i handen. Du kan enkelt få en Kelly Blue Book citerar direkt från den officiella hemsidan och skriva ut sidan (se Resurser nedan).

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150830.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.