Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur handeln i en leasade fordonet

Beroende på villkoren i din ursprungliga bil hyresavtalet, kan det vara lättare att byta till en nyare bil än du tror. Modern bil leasing har ofta avgifter eller klausuler som tillåter dig att handla bilen till ett annat fordon för en nominell avgift. Bara akta oss för återförsäljare bedrägerier som kan avveckla kostar dig tusentals dollar. Saker du behöver
Kopia av original hyresavtal
Kelley Blue Book
Kreditupplysning
Visa fler instruktioner
1

Kontakta leasingbolaget eller finansinstitut som innehar hyreskontraktet på din nuvarande bil, och informera kundtjänst som du vill handla bilen för en ny. Vid den tidpunkten, bör din leasingbolaget precisera ett exakt belopp för utdelning av hyresavtalet, som bör omfatta avgifter eller straffavgifter för förtida uppsägning av hyresavtalet. Få denna siffra skriftligt, så att du kan producera den till bilfirma när du handlar bilen in på en ny bil.
2

Bring payoff figuren, tillsammans med en kopia av det ursprungliga hyresavtalet, till den nya bilfirma. Du bör också ta en kopia av Kelley Blue Book värdet på bilen, samt en kopia av din kredit rapport. Detta kommer att säkerställa att alla priser och räntor kommer att vara rättvis och baserad på korrekt information och inte på eventuella bedrägerier.
3

Se till att den nya bilfirma inte lägga några extra avgifter till slutliga priset eftersom du handlar i en hyrd bil. Köpa en hyrd bil från ett leasingföretag kan kräva ytterligare ansträngningar, och en återförsäljare kan försöka att täcka dessa kostnader genom dolda avgifter under den vanliga uppsjö av pappersarbete vid affärens avslut.
4

Få allt skriftligen innan du skriver på den streckade linjen. Se till att generalagenten är ansvarig för att betala av återstoden av den leasade fordon, så du kommer inte att få samtal från en månader inkassobyrå väg. Kontrollera om rätt signaturer längst ned i dokumentet.
5

Spara kopior av alla dokument från affären när du handlar i en hyrd bil. Leasing företag fortsätter att göra det svårt för bilhandlare att göra enkla, okomplicerade transaktioner, och i många fall ger återförsäljaravtalet helt enkelt upp och väntar tills du klagar över situationen innan du gör något åt ​​det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150829.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.