Svenska Bil >> Att sälja en bil >> Trade Ins >> Content

Hur man undviker Car Trade-In Scams

Tyvärr har många bilhandlare använder fortfarande inbyte bedrägerier för att maximera sina vinster på varje affär. Genom att vara medveten om de vanligaste av dessa bedrägerier, kan du spara dig tusentals dollar, eller hjälpa dig att helt enkelt undvika skrupelfria bilhandlare helt. Saker du behöver
Oberoende mekanisk inspektion
Kreditupplysning
Visa fler instruktioner
1

Undvik bilen inbyte bedrägerier där återförsäljaren säger att han kommer att betala av din nuvarande hyresavtal eller lån, oavsett hur mycket du är skyldig. Tänk på att ett hyresavtal eller ett lån är ett finansiellt kontrakt, och det finns inget knep för att eliminera en när man köper en ny bil. Eftersom detta förment "deal" kommer bara sluta med att du gör ännu högre månatliga betalningar på din nya bil, är det bäst att helt enkelt vänta tills bilen är betald, eller din hyra har gått ut.
2

Watch ut för bilhandlare som enkelt glömmer att betala av ditt inbyte när affären är klar. Många nya bilköpare blir chockade när de får meddelanden till en inkassobyrå några månader på vägen eftersom dealern aldrig hanterat affären som utlovat. Återigen, kan du undvika den här inbyte bluff genom att se till att du får alla pay-off skriftlig dokumentation, eller helt enkelt vänta tills du bil är betald innan du byta in det för en ny bil.

3

Har ditt inbyte besiktigas av en oberoende mekaniker för att undvika bilhandlare som rapporterar "alla möjliga problem" med bilen. Genom att tillhandahålla oberoende och aktuella dokumentationen, kan du motbevisa effektivt ett återförsäljaravtal mekaniker som hävdar dina bromsbelägg är nästan borta, eller att din motor kan behöva en fullständig översyn innan det kan säljas vidare.
4

Skaffa en kopiera din nuvarande kredit rapport för att undvika inbyte bedrägerier där återförsäljaren säger att du är berättigad till lägre räntor på grund av tvivelaktiga kredit poäng. Denna bluff är faktiskt ganska vanligt, men det är lätt modfälld när du producerar en verklig kredit rapport. Kom ihåg att ingen bilförsäljare någonsin veta mer om din kredit värdering och finansiell historia än du gör.
5

Lämna återförsäljaravtalet när du känner att du kan vara offer för en bluff. Försök inte att slå återförsäljaravtalet på spelet, eftersom säljarna har mer erfarenhet på detta än du. Helt enkelt gå iväg och hitta en seriös återförsäljare som kommer att uppskatta din verksamhet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/selling-car/trade-ins/150828.html

Previous:
Next:

Trade Ins

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.